بچهااا شوهرم آزواسپرمه به هیچ وجه هم راضی نیست درمان بشه اصلا دکتر نمیاد بهش التماس میکنم میگم بریم میگ من اصلا ب هیچ وجه دکتر نمیرم من شوهرمو دوست دارم زندگی مو دوست دارم ولی بچه هم میخام😭😭 حالا ب هر روشی حتی جنین اهدایی قبولش برا منم سخته ولی باهاش کنار اومدم ،، اصلا تو گوش شوهرم نمیره ک من چقد دوست دارم نی نی دارشم من هنوز خیلی خیلی جوونم دوست ندارم چندین سال با حسرت زندگی کنم شماها بگید چیکاررکنم؟؟😔😔😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خودش خبر نداشت یا مخفی کرده ازت؟ تو حق داری مادر بشی فقط زندگی اون نیست ک انقدر صریح نظر بده
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
چرا بهم توهین می کنید خیلی ها بچه دوست ندارن .جای توهین نیست .
نه عزیزم هیچ کس حق توهین نداره. کسی هم چیزی گفت اصلا اهمیت نده من که کاملا درکت میکنم چون خودم هم همینطورم و خوشبختانه با همسرم کاملا تفاهم داریم و هیچ مشکلی نداریم