2789
عنوان

کراشم:/

249 بازدید | 16 پست

خب سلام

داستان از ۲ سال پیش شروع میشه وقتی اولین بار دیدمش

اونم از تو اینستا://،دیدمش و کراش زدم تا الان

دانشگاه قبول شدم شهری ک اون زندگی میکنه توش

ینی بیشتر بخاطر اون رفتم اونجا:/

از تو اینستا ۲ ماهی میشه ک استوریاشو ریپ میزنم و تهشم ازم شماره خاست و منم دادم و گف ی بار همو ببینیم و خب ذوق داشتم قبول کردم(همین ۴ روز پیش://)

ولی الان دارم کم کم پشیمون میشم._. 

حس میکنم براش مث بقیه فق برا سرگرمیم( ک فک نکنم غیر از این باشه:/ ولی بازم نمیدونم) و بدم میاد واقعا

و اینک من زیادی بهش علاقه دارم ولی عقلانی ک ب موضوع فک میکنم میبینم کارم اشتباس

حالا رل زدیم و رابطه مون ادامه داشته باشه بازم نمیتونم بهش برسم(بخاطر خانواده ام:/)

و اینک اون از لحاظ مالی خیلی بالاتر از منه و شاید یجاهایی خجالت بکشم از ی سری چیزا:///

میخامش ولی ی سری تفاوتا نمیزارن:)))

واقعا نمیدونم چیکار کنم

چجوری کنکل کنم قرارو

یا اصن کنسل نکنم و تجربه کنم رابطه باهاشو🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

راستی من ۱۹ سالمه و اون ۲۷ سال:///

قبل از اینم ک ازم شماره بخاد اومده بود جا دانشکده مون و لایو گذاشته بود و دید منم تو لایوشم،وقتیم ک قط کرد اومد دایرکت گف چخبر و گف بیشتر آشنا شیم://

حس واقعی شو نمیدونم چیه

و در اخرم من تا حالا قرار مرار نزاشتم:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من خودتو درگیر این روابط نکن تا حالا هم که انجام ندادی اونم اگه واقعا بخوادت میاد خواستگاری رسما یا پیگیرت میشه♥️

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

ببین به صدای دلت گوش کن چون همیشه همه چی رو مغز میخواد حالا دلت یبار ازت یه چیزی خواسته به نظرم حواس جمع برو جلو

بنظر من خودتو درگیر این روابط نکن تا حالا هم که انجام ندادی اونم اگه واقعا بخوادت میاد خواستگاری رسم ...

مذهبش فرق داره و بابام شاید راضی نشه اصن:/

و اینک گفتم بخاطر ی سری تفاوتا اینا نمیتونم بگم بیاد ی روز خاستگاریم:))

مذهبش فرق داره و بابام شاید راضی نشه اصن:/ و اینک گفتم بخاطر ی سری تفاوتا اینا نمیتونم بگم بیاد ی ر ...

کات کن تو با ارزش تر از اینجور دوستی ها هستی فردا پسفردا خواستی ازدواج‌‌کنی پشیمون میشی برات دردسر میشه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

ببین به صدای دلت گوش کن چون همیشه همه چی رو مغز میخواد حالا دلت یبار ازت یه چیزی خواسته به نظرم حواس ...

هوووم

کلا درگیرم همیشه://

تا اینجام بیشتر با عقلم رفتم جلو و تو خیلی از چیزا تر زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔