2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم خست خجالت میکشم اطرافیان فامیلام ببینن

منم مثل تو دوست ندارم شوهرم کاری کنه که من خجالت بکشم واگرنه سلامتیش که جون و تن و بدن خودشه به من چه اخه

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
خیلیارو دیدم سیگار میکشن و اصلا هم معتاد نشدن ..ی مدت بهش بی توجه باش اصلا از سیگار حرف نزن

برعکس بعد کلی گریه زاری حالا اون بی توجهی میکنه میگه زیاد ایراد میگیری مثلا بهش میگم یکم کمتر بخور چاق شدی بدش میاد 

وا پدرش خودش سیگاریه...

منم پدرم سیگاریه ولی حتی اگه یه نخ سیگارم دست شوهرم ببینه منو ممکنه حتی تهدیدم کنه برا طلاق نمیزاره یه روزم باهاش بمونم شاید پیش خودشون میگن زندگی که ما برا زنامون درست کردیم دامادمون برا دخترمون درست نکنه

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
منم مثل تو دوست ندارم شوهرم کاری کنه که من خجالت بکشم واگرنه سلامتیش که جون و تن و بدن خودشه به من چ ...

دوسش دارم اما خب به اینکاراش ادامه بده راه خودمو سوا میکنم ازش چه زنش باشم یا طلاق میگیرم

حیف که الان حاملم 

بهش گفتم بچه رو براش میذارم بدون طلاق میرم یه شهر دیگه کار میکنم خونه میگیرم  اینو میگم فکر میکنه کسی رو دارم 

گفتش منم میتونم خیلی کارا کنم تو نفهمی اگه بخوام  اخه اینجوری که زندگی بند نمیشه بهش میگم با مخفی کاری و دروغ

واقعا  حرفات درسته مرسی که درکم میکنی

عزیزم اگر میتونی سعی کن سیگار و ازش دور کنی حتی شده با قهر و دعوا من شوهرم ته خلافش قلیونه تمباکو هست البته بعد اینکه من وارد زندگیش شدم قبلش و نمیدونم اما دروغ گفتن به جرات قسم میخورم حتی یه دروغم تو این پنج سال بهم نگفته