2777
2789
عنوان

عروس عروس 💋👰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 80 پست

دیدی آخرش رسیدیم ما بهم ستین 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

من اهنگایی که انتخاب کردم شیش و هشتی های قدیمین چون عاشق اون سبک اهنگام

برای رقصم اهنگ زندگی با توی معین

چون میشه قشنگ از توش رقص دراورد

ستار هم اهنگای خوبی داره اگه سلیقت هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم خوبه...از معین..زندگی با تو چقد قشنگههههه خوب من من..اسمون عشق چه آبیییی رننننننگه😍😍😍😍عااال ...

یاسمین از امید هم عالیه واسه رقص عروس داماد...آییی ننه من دلم میخواد الان عروسیم باشه بجای سه سال پیش ک  با اینا کللللللی برقصم

بیبی ۷۰  و آیناز عزیز خوشبخت باشین ان شا ٕ الله 

شادی و سلامتی و عشق همراه زندگیااتون 💓💓💓✨✨✨

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

آهنگ

مو مشکی جذابی تو ، اخ چقدر ماهی تو ، نگم برات چقدر میخوامت، اونی که می خوامی تو، همه دنیامی هر جا می رم هم رامی تو ، خود ماهم تو شوکه که چقدر ماهی تو 

آهنگ اون دو تا چشمات و قربون 

به امید آزادی🕊️

دقیقااااااا ی ماه بعد عروسیم شنیدم این اهنگو😐😭😭😭 الانم دارم گوش میدمش خیلی خوبهههههه

من اهنگ رقصم اهنگه هنگامه بود (چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم)اما نشد با اون برقصم..الان میگم امید و معین چقد اهنگای خوبی داشتن کاش با اونا میرقصیدم...چقدم تمرین کردم...الانم حسرتش تو دلمه😢

من اهنگ رقصم اهنگه هنگامه بود (چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم)اما نشد با اون برقصم..الان میگم امید ...

اونکه لیلا فروهربود😐

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱