2777
2789
عنوان

باردارا چقد وزن اضافه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دکترم حرفه ای سرشناس بود 🥺🥺🥺انشالله  انقد اینجا گفتن ک ان تی فلانه بهمانه ادمو ب شک میندا ...

دقیقا همینجاست که اشتباه میگن . اصلا اینجور سوالا پرسیدنش اشتباهه اینجا. خیلی جالبه که من خودم ۱۰۰ نفر دورم حامله شدن، از اقوام و دوست گرفته تا همکلاسی و کسایی که تو مطب دکتر میبینم و حرف میزنم باهاشون. ینفرم نبوده ان تی ش اشتباه گفته باشه جنسیت رو . بعد فقط اینجا ههمه براشون اشتباه شده😂

دقیقا همینجاست که اشتباه میگن . اصلا اینجور سوالا پرسیدنش اشتباهه اینجا. خیلی جالبه که من خودم ۱۰۰ ن ...

افررین 

من پسرمم درست گفته بود 

بعد اینجا میگفتم 

میگفتن نه حدسی گفته 😐😂

منم چن بار تایپک زدم دیدم خیلی چرت و پرت میگن همشو دادم نی نی یار پاک کرد 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   

من داشتم تاپیک های قبلی تو رو نگاه میکردم که چقدر استرس داری برای بارداری

. خدارو شکر به آرزوت رسیدی و خدا این نعمت رو بهت داد.. میتونم یه چیزی ازت بپرسم؟ آخرش چی شد باردار شدی؟ دارو چی خوردی؟ آمپول چی؟ منم عین توام و شب و روز شده کارم گریه. میشه جواب بدی

آره عزیزم با تو هستم.. مگه تو ۶ ماه بعد باردار نشدی؟ چیکار کردی؟ منم عین توام. خیلی شدید استرس دارم ...

اخی درکت میکنم . اره باردارشدم . منم الان فهمیدم استرس الکی داشتم دیگه . عجله داشتم . واقعاا تا ۱ سال وقت هست . هیچ کاری نکردم . فقط ویتانین ای میخوردم ، با فولیک اسید. البته ماهی که باردار شدم نزدیکی هام رو هروز کردم . خیلی هم  حوصله میخاست . هروز سخت بود . اما دیگه حوصله بخرج داذم . دیدم همون ماه باردار شدم .

اخی درکت میکنم . اره باردارشدم . منم الان فهمیدم استرس الکی داشتم دیگه . عجله داشتم . واقعاا تا ۱ سا ...

وای خوش به حالت.. ببین تو لتروزول و قرص های دیگه و آمپول و این چیزا رو ماه های قبل استفاده میکردی نتیجه نمی‌داد؟ یا کلا هیچوقت استفاده نکردی؟