2789
نه بابا پروفم خودم نیستم 😘کن اینقدر خوشگل بودم غمم چی بود🙁

عع عشقم ماهیی ماهه مخصوصا چشاتتت

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
نه بخدا عشقم اینجوری نیست خیلی ماهی🥰😘😍

عزیزمی بخدا کلیه روحیه گرفتم 😍خیلی خوب ومهربونی 😉میخوای از دهن ودمیاغمم بزارم؟😀

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی زشت نیست بهتره بپرسی کی اعتماد ب نفسش خوبه؟😁چون هرکس زیباییه خودشو دارع

دقیقا موافقم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

عع عشقم ماهیی ماهه مخصوصا چشاتتت

قربونت  مهربونم چقد امشب انرژی مثبت گرفتم از پستاتون جو گرفت منو 😍

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
هرکی منو میبینه میگه چقد شبیه گلشیفته ای  یا میگن ما تورو یه جا دیدیم  خودم اینطورحس نمی ...

ببینمتتت😍

به منم میگن شبیه ییلدیزم😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
منم دوست دارم ادم زشت ببینم😅

من گذاشتم دیگه به عنوان فرد زشت ولی کلی روحیه گرفتم😃

دیدمت عزیزم . روهوا نمیگم که نمیخواد بزار عزیزم🥰😘

عه کجا دیدی همینجاااا؟