2789
چیو دوباره بزارم؟

منظورش اینه عکستونو بزارین

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
گروه خودمونی چن ساله دوستیم همه عکساشونو گذاشتن و خانوم هسن  ای بابا پ نمبتونی😂

نه بااین شوهری که من دارم نمیشه باورکن دارمچم کم میارم فقط بخاطر دخترم موندم و دارم تحمل میکنم بکن بزرگتر سه بتونه منو درک کنه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیو دوباره بزارم؟

عکستو

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
چیو دوباره بزارم؟

میخای تو گروهمون عضوت کنم 

بخدا شاد میشی انقد جنگولک بازی میکنن😂

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
نه بااین شوهری که من دارم نمیشه باورکن دارمچم کم میارم فقط بخاطر دخترم موندم و دارم تحمل میکنم بکن ب ...

عزیزکم  

ایول چ جوابی دمت گرم اره شوهر بیشعورمنم میگه اصلا برام اعتماد بنفس نداشته ناااامرد بعدمنو میکوبمش که ...

ببین اصلا تحت هیچ شرایطی ازش تعریف نکن که بدتر میشه وقتیم از خودش تعریف میکنه فقط ی لبخند بزن چقدر پرون این مردا

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
ببین اصلا تحت هیچ شرایطی ازش تعریف نکن که بدتر میشه وقتیم از خودش تعریف میکنه فقط ی لبخند بزن چقدر پ ...

اره والا ممکن اصلا ازش تعریف نمیکنم اینه وای به اون روز که تعریفش کنم واقعا هم من خیلی ازش سر نرم بااینکه خودمم قیافه م خوب نیست ولی ببین اون چیه دیگه🤣

دماغم تپل بود لاغر تر شد و خوش فرم . صورتمم گرد بود و لپی که زاویه دار و خوش حالت شد اگه میخای ...

میتونی عکس بزاری ؟

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                
میشه صورتتو تفسیر کنی ؟؟ 

صورتم کشیده س ، یه خروار غبغب دارم ، پیشونی م زمین فوتباله. پلکام افتاده و تا به تاس ، بینی م رو به پایینه از بعد بارداری هم بشدت بزرگ شده ، روی ببینیم ماه گرفتگیه ، موهام به شدت کم پشته ، جدیدا کف سرم خالی خالی شده ، لبم دراز و نازک و قیطونیه ، پوستم سبزه مایل به سیاهه. پاهام از زانو به پایین پرانتز بسته س.

پاهام لاغره، بالا تنه و سینه و شکمم چاقه، روی پیشونی م لک بزرگ داره ولی چون پوستم تیره س معلوم نیس.بازم بگم ؟ 

همه اینا یه طرف ایکاش مو داشتم ، اگه مو داشتم....

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔