2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مشکل خودمم هس میخوای چله بردار نذر کن فقط میدونم ربطی به شغل و هزارتا چیز دیگه نداره اطرافم بود ...

انقد چله برداشتم، نماز امام هادی، یعنی بهت بگم چقد از این کارا انجام دادم، راستش دیگه از این سبک کارا خسته شدم

🍼😚
یعنی فقط میخوای خواستگار بیاد که جلوی خانواده احساس غرور کنی؟! 

نه ازدواج مدنظرمه، میخوام مستقل شم، زندگی خودمو داشته باشم

ولی حتی اگه ازدواج نشه، میگم خواستگارم باشه خوبه، احساس غرور نمیخوام، ولی اینکه میگن یه نفرم تو رو نمیخواد اذیتم میکنه

🍼😚
خب علتش چیه؟ بگرد ببین علتش چیه

چجوری بگردم؟ میرم تو این سایتا فاکتورها رو نگاه میکنم، مثلا از 10 تا فاکتور 7-8 تاشو دارم، ازون طرفم انقد ادم میبینم که صدرصد عالی نیست ولی ازدواج کرده

🍼😚
چجوری بگردم؟ میرم تو این سایتا فاکتورها رو نگاه میکنم، مثلا از 10 تا فاکتور 7-8 تاشو دارم، ازون طرفم ...

سایت همسریابی بدرد نمیخوره 

خب ببین چرا خاستگار برات نیومده دیگه کاری داره

چجوری بگردم؟ میرم تو این سایتا فاکتورها رو نگاه میکنم، مثلا از 10 تا فاکتور 7-8 تاشو دارم، ازون طرفم ...

ببین عزیزم باید تو اجتماع باشی، کلاس برو، شاد باش کارای مورد علاقت انجام بده، برا روحیت خوبه ولی در مل باید تو مراسمات حضور فعال داشته باشی، تو فامیلم زیاد دور بر بزرگترای فامیل باش، بهشون احترام بزار، اونا معرفی می کنن

چرا اخراج شدی عزیزم؟ 

نمیدونم حس میکنم یه نفری اونجا برام پاپوش دوخت، وگرنه رئیسه که خودش بهم گفت قراردادتو تمدید کن

اومد گفت دیگه به حضور شما احتیاجی نداریم

🍼😚