2777
2789
عنوان

کسی جدیدا امپول اچ سی جی زده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 101 پست
خواست خدا هست هیچ چیزی بی حکمت نیست من خودم ۱۵ سالگی حامله شدم کلی مریض شدم الان پشیمونم چرا بچه دار ...

بخدا خوبه ک زود بچه دارشدی نمیدونی چقد سخته حرف مردم و انتظار خدا بچتو حفظ کنه و سلامتی بده ب خودت...ن گلم خراسانم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دارو هست اما این دلال ها همه رو انبار کردن ب قیمت گرون میفروشن اصلا رحم و وجدان ندارن شیرخشک ۲۴ تومن ...

خدا لعنتشون کنه ک با جون مردم بازی میکنن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خوبه ک زود بچه دارشدی نمیدونی چقد سخته حرف مردم و انتظار خدا بچتو حفظ کنه و سلامتی بده ب خودت.. ...

ممنونم گلم ان شالله خودتم خبر حاملگیت رو بهمون بدی😘

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

۰۹۲۱۴۹۲۲۱۳۵ افضلی

عزیزم این شمارشه گفتم واتساپ بهت پیام میده گفت خودم مدل دیگه رو دارم ولی میتونم واست جور کنم فقط عکس دارو رو بفرست چون شرکت و شماره های مختلف داره بدونه کدوم مدل میخوای 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
۰۹۲۱۴۹۲۲۱۳۵ افضلی عزیزم این شمارشه گفتم واتساپ بهت پیام میده گفت خودم مدل دیگه رو دارم ولی میتونم و ...

ممنون گلم خیر ببینی 😘

چ جااالب ک تو سایت زنان و بارداری هیچ کیی این امپولو نزده!

سلام من ۱۱ روز پیش زدم تهرانم عزیزم منم خیلی شنیدم میگن نیست ولی من راحت گرفتم حیف یخچالیه میگرفتم میفرستادم برات

سلام من ۱۱ روز پیش زدم تهرانم عزیزم منم خیلی شنیدم میگن نیست ولی من راحت گرفتم حیف یخچالیه میگرفتم م ...

مرسی عزیزم رفتم داروخانه مرکزی مشهد پیدا کردم میگن فقط همونجا داره ولی خب ۳،۴ساعت راه رفتم تا پیدا کردم

مشکلت چیه عزیزم

نمیدونم بخدا مشگل خاصی ک بگن نیس..یکم تنبلی تخمدان فقط

پس چرا ۸ ساله باردار نشدی عزیزم شوهرت مشکلی نداره؟فقط تنبلی؟ چندبار تا حالاhcg تزریق کردی؟ 

ن شوهرم همه چیزش اوکیه..من زیاد زدم ای وی اف و ای یو ای کردم ولی خب نشده دیگ خدا نمیخاد 

ن شوهرم همه چیزش اوکیه..من زیاد زدم ای وی اف و ای یو ای کردم ولی خب نشده دیگ خدا نمیخاد  

ان شالله دامن تمام منتظررا سبز بشه بحق امام رضا منم اقدامی ام و تنبلی دارم ابجیمم نثل شما چندین ساله منتظره....

اره همه داروخانه ها میگن نیس مگ میشه اخه پ اونایی ک‌ناباروری دارن چکا میکنن این اصلی ترینه

عزیزم نیست دیگ نمیاد  مگه اینکه الان شرکتا گرون کردن داروهارو بدن بیرون   من داروخونه م فعلا نیست