2777
2789
عنوان

مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 28 پست
😐 اصلا ربطی نداره من راه و شهرسازی کار میکنم

سلام گلم یه سوال داشتم ازت . ما مسکن ملی نوشتیم و مدارک رو تو سایت بارگزاری کردیم چند روز پیش یه پیامک اومد که برید یه سایتی که مال دفتر پیشخوانه ازونجا نوبت بگیرید برای تشکیل پرونده فیزیکی تو دفتر پیشخوان .. ده روز هم وقت دارید... ما هرچی تلاش کردیم سایته نوبت نمبداد خراب بود حتی کافی نت هم رفتیم گفت سایته خرابه حضوری برید یه دفتر پیشخوان .. این جریانا حدودا ۵.۶ روزی طول کشید ازون مهلت ده روزه که داده بودن. خلاصه حضوری رفتیم دفتر پیشخوان اونا هم فرستادنمون محضر ... دیگه برگه محضر رو قرار بود فرداش ببریم که همون روز تو سایت برامون اخطاریه دعوت نامه اومد که مهلتتون رو به اتمامه اگه تا چندروز دیگه نرید برا تشکیل پرونده حذف میشید . ما دیگه فرداش بردیم و تشکیل پرونده رو دادیم ... ولی همچنان توی سایت وضعیتمون رو زده درحال بررسی. در حالیکه دفتر پیشخوان گفت شما دیگه تایید نهایی شدید منتظر پیامک برای بانک باشید ... حالا تکلیف چیه ؟ چون ازون سایته نوبت نگرفتیم برای پیشخوان یه وقت حذفمون نکنن؟؟؟ 

سلام گلم یه سوال داشتم ازت . ما مسکن ملی نوشتیم و مدارک رو تو سایت بارگزاری کردیم چند روز پیش یه پیا ...

ن به اون ک ربطی نداره

حتما به پیشخوان سر بزن بگو واسم تایید رو بزن و تاکید کن نشونت بده تایید رو زده 

اگه پیشخوان کارای مرحله اخر رو انجام میداد میزد در انتظار تایید مدیر 

اگه رفتی و در انتظار تایید مدیر بود دیگه مشکلی نیست

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن به اون ک ربطی نداره حتما به پیشخوان سر بزن بگو واسم تایید رو بزن و تاکید کن نشونت بده تایید رو زد ...

عزیزم خدا خیرت بده رفتیم اوکی کرد برامون الان تایید شده گفتم تشکر کنم ازت 

عزیزم خدا خیرت بده رفتیم اوکی کرد برامون الان تایید شده گفتم تشکر کنم ازت 

خداروشکر عزیزم 🙏🏼

خواهش 🌹

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
سلام عذر خواهی میکنم برای بارگذاری مدارک مسکن ملی تا کی وقت هست ؟

اگه پیامک اومده همون روز یا فردا اقدام کنید وگرنه حذف میشید معمولا پنج روز اما بوده تا دو هفته حذف نشدن و بعضی هاهم س روز بعد پیامک بدلیل عدم مراجعه حذف شدن

خداروشکر عزیزم 🙏🏼 خواهش 🌹

سلام عزیزم خوبی‌. شرمنده یه سوال ما شاید 12 يا 13 سال پیش شوهرم وام مسکن گرفته 10 میلیون برای ساخت خونه. شایدم بیشتر. حالا مسکن ملی بهمون تعلق میگیره؟ آخه پیام اومد که بریم دفتر پیشخوان 

سلام عزیزم خوبی‌. شرمنده یه سوال ما شاید 12 يا 13 سال پیش شوهرم وام مسکن گرفته 10 میلیون برای ساخت خ ...

سلام عزیزم اگه فرم ج بعد ثبت نام سبز شد اشکالی نداره تو استعلامات نیومده اما اگه قرمز نه بهتون تعلق نمیگیره

چون اونایی که از تسهیلات استفاده کردن شامل طرح نمیشن شنبه برو پیشخوان ببین فرم ج سبزه یا قرمز اگه سبز بود کارای اداری رو سریع انجام بده

سلام عزیزم اگه فرم ج بعد ثبت نام سبز شد اشکالی نداره تو استعلامات نیومده اما اگه قرمز نه بهتون تعلق ...

عزیزم شوهرم امروز رفته کاراشو انجام داده بهش گفتن برو فلان جا بابت همین وام مسکن بپرس. دفتر پیشخوان بهش گفته اشکالی نداره. اگه تایید بشه برامون پیامک میاد درسته؟ شما خبر داری چند ساله تحویل میدن؟ 

عزیزم شوهرم امروز رفته کاراشو انجام داده بهش گفتن برو فلان جا بابت همین وام مسکن بپرس. دفتر پیشخوان ...

فرم‌ ج سبز‌بود؟

نمیدونیم 😁

عزیزم من اهوازم هر استان فرق داره 

معمولا هر س ماه یا شش ماه ۴۰تومن آورده اولیه در ۸مرحله

۴۰۰ وام ۱۳درصد(البته شاید استان شما بیشتر یا کمتر باشه)

اقساطش هم وقتی ساکن شدید دوسال بعدش شروع میشه 

از ا‌داره راه و شهرسازی شهرتون بپرس خونه ها کجان ببین ارزش هزینه داره یا نه