2821
2789

خانم ها من از یه خانم جنوبی یادگرفتم که سبزی رو چجور سرخ کنم که خوب سرخ بشه وروغن زیاد نخواد وتلخ هم نشه

به این صورت که روغن رو یه دفعه نریزم یعنی یه کم روغن بریزم وتفت بدم هرموقع حس کردم داره میچسبه یه قاشق آب اضافه کنم بعد یه قاشق روغن به این ترتیب تا سبزی ها خوب سرخ بشن وصدا خرش خرش بدن قرمه سلریش هم خوش رنگ میشه هم خوش مزه😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چه سبزی هایی استفاده میکنی؟

گشنیز جعفری تره شنبلیله.

سبزی رو خیلی ریز کردنی خوشمزه تر میشه.من یه بار چاقوم خراب شده بود. نتونستم ساطوری و ریز کنم.یکم بزرگ بود .هر چقدرم موند رو گاز جا نیفتاد.یکمم آخر سر رب انار زدنی خیلی خوب میشه و لعاب میندازه.من به جا لیمو عمانی هم آبلیمو میزنم.چون هر کار میکنم لیمو عمانی اون تلخی رو داره.تونستی آخر سر هم یه قاشق شنبلیه پودر شده و خشک رو بریز تو خورشت برا جا افتادنش خوبه.برا روغنشم که بیاد رو خورشت من یه تیکه یخ میندازم. رب انارو من تازه امتحان کردم خیلی خوب میشه.فقط باید آبلیمو رو کم بزنی که با ترشی رب انار خیلی ترش نشه.