2777
2789
ممنونم مرسی  خدایا شکرت تو این لحظه که از ته دل خوشحالم واسه همه منتظرا دعا میکنم ایشالا که د ...

عزیزم‌ برا حاجت قلبی منم دعا کن لطفا 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارک باشه مامان شدنت انشالله بسلامتی و با دلخوشی بیاد بغلت  چند دقیقه گذاشتی مونده که ه ...

ممنونم عزیزم همونجا که گذاشتم انداخت شاید زیر ۲ دقیقه 

عکس ماله بعد گریه هامه 😂😂😂

ممنونم عزیزم همونجا که گذاشتم انداخت شاید زیر ۲ دقیقه  عکس ماله بعد گریه هامه 😂😂😂

ای جان عزیزم‌خوب‌پس مبارکه 😍🥺🙏

چند وقت اقدام بودی ؟

برا حاجت دل منم دعا کن عزیزم الان که دلت شاده

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
حتما عزیزم اگه قابل باشم شما هم برا من دعا کنین حاملگی بی مشکلی داشته باشم 

انشالله بارداری خوب و بی دردسری داشته باشی و یه زایمان راحت و نینیت رو صحیح و سالم بغلت بگیری

ای جان عزیزم‌خوب‌پس مبارکه 😍🥺🙏 چند وقت اقدام بودی ؟ برا حاجت دل منم دعا کن عزیزم الان که دلت شا ...

۴ ماه 

اصلا فکرشو نمیکردم خیلی نا امید بودم 

ایشالا خدا حاجت همه بنده ها رو بده و همچنین حاجت شما

فقط نمدونم چرا هر لحظه انگار دارم پریود میشم همش میترسم پریود شم هی چک میکنم خودمو 

۴ ماه  اصلا فکرشو نمیکردم خیلی نا امید بودم  ایشالا خدا حاجت همه بنده ها رو بده و همچنین ...

عزیزم اتفاقا این حس کاملا طبیعیه همش حس میکنی پری اومده بعد میبینی ترشح سفیده نگران نباش فقط دیگه مواظب باش و مارای سنگین نکن 

وگرنه بقیه کارای روزانه تا وقتی مشکل جدی نداشته باشی آزاده 

بسلامتی و دلخوشی انشالله 

ممنون دعام کن 

موفق باشی

۴ ماه  اصلا فکرشو نمیکردم خیلی نا امید بودم  ایشالا خدا حاجت همه بنده ها رو بده و همچنین ...

مبارکه عزیزم اگه بلافاصله هاله انداخته مثبته بیبی چک درصد خطاب خیلی پایینه دعا کن واسه همه منتظرا منم پارسال همین موقع بیبی چکم مثبت شد باورم نمیشد تولد همسرم بود الان دخترم ۵ ماهشه سال دیگه این موقع انشالله بچه ات هم سن دختر منه