2777
2789
مجردم استرس گرفتم 

چرا استرس عزیزم

کسی رو انتخاب کن ک این رسم و رسومات رو نداشته باشن

نامزد هم ک شدی با خانواده ات هم صحبت کن ک مادرت ب مادرشوهرت بگه ما از این رسما نداریم و تمام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای چه خجالت آوره.فکرش رو میکنم‌خونه اونجا روی ی پارچه باشه و همه اهل مجلس ببینن.تازه تمجید هم کنن دختر رو.والا چه کاریه.خاک عالم.داماد چرا روش میشه اصلا من نمی فهمم.خوده داماد ببینه دیگه چرا به اشتراک باید بذاره نمیدونم

من که از وقتی متوجه شدم شاخ در آوردم 

من وقتی ازدواج کردم مامانم صدبار گفت برید آزمایش شوهرم گفت عمرا بزارم بری مامانمم میگفت این حتما واسه بعدا نقشه داره اولین بار شب رفتم خونه مادر شوهرم موندم تو عقد مامانم انقد خودشو میزد من هنگ بودم اصن چرا اینجوری میکنه همش میگفت من میدونم اون میخواد یه بلایی سر تو بیاره تورو بزاره بره😂😂

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

چرا استرس عزیزم کسی رو انتخاب کن ک این رسم و رسومات رو نداشته باشن نامزد هم ک شدی با خانواده ات هم ...

اره اره لازم شد حتما بگم 😬

وای خیلی بده تازه باید کل بزرگ ترا ببینن

ولی جدیدا هرکی ازدواج میکنه میگه خونریزی نداشته

من اینو از خیلی از دوستام شنیدم

پس کلا اصلا اهمیت ندین و استرس نگیرین

شب غم تو نیز بگذرد ولی....در این میان دلی ز دست می رود✋🐢..........
اره اره لازم شد حتما بگم 😬 وای خیلی بده تازه باید کل بزرگ ترا ببینن

نه عزیزم واقعا لزومی نداره

حرف و حدیث هم پیش بیاد همسرت برخورد میکنه دیگه زمان قدیم نیست دستمال خونی رو بگردونن تو مجلس

من میشناسم مادرشوهر دخترو برد دکتر زنان بعد ک خیالش راحت شد و برگه گرفت بعد فرستادشون ماه عسل عروس و داماد رو

اخرشم کارشون ب طلاق رسید و جدا شدن

ادم باید بدونه با چ خانواده ای وصلت میکنه

هنوزم خیلی جاها این رسم هست.

توروستاهای اطراف مشهدو ییلاقات مشهد که یه مراسم مفصل هنوز هست.

میشینن پشت در حجله ۷ ۸ تا زن

قلیون و چایی شونم میارن.

شروع میکنن به گپ زدن تا داماد مدال المپیک و کسب کنه بیاد بندازه گردن این زنا با افتخار

ایناهم یکیشون برش میداره فردا تو مراسم پاتخت تو زنا دور می گردونه...

خدایامنو موز کن🥵

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ماهم داریم... ولی خوب قرار نیست که از این رسم مزخرف طابعیت کنیم و خصوصی ترین چیزمونو به دیگران نشون ...

وای ماشالا تو چرا نیومده همه جا هستی 😂😂😂 تا الان تو چهارتا تاپیک دیدمت

هفته ی بعد کنکورم میام...یه مدت نیستم...😬