2777
2789
همسرت مشکلی نداشت که خونوادش دیر بفهمن

خب ب خانواده خودت بگو و بهشون بسپر جلوی شوهرت سوتی ندن  (البته اگر آدمهای خودداری هستن و مطمئنی ک‌سوتی نمیدن) و الکی ب شوهرت بگو من ب خانواده ام نمیگم تا۳ ماه و توام‌نگو اینجوری شوهرت دیگه ناراحت نمیشه البته اگه خانواده همسرت خوبن یک ماه شدی یا ازاولش بهشون بگو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب خودت ،همسرت،خانواده خودت و خانواده همسرت داره اگر چند وقته منتظر بودی تا ۳ماه چیزی ب کسی نگو ...

آره دقیقا.ولی به نظر من تو مرحله اول همون خونواده خودخودمون و همسر بدونن کافیه. دیگه لازم نیست آدم جار بزنه کل فامیل بدونن؟نه؟یا اشتباه میکنم؟ 

سلام به نظرم من بزار قلب شو بشنوی حالا بعدا به خانواده ها بگو .من تو ۴هفتگی گفتم همه کلی ذوق کردن بع ...

اره.آخه قلب تو ۸ هفته فک کنم بزنه.والا استراحت مطلق بودنی اصلا نمیشه نگفت.تو جمع تابلو میشه.اینکه میشینی کاری نمیکنی و فلان.علت سقط چی بود عزیزم؟

آره دقیقا.ولی به نظر من تو مرحله اول همون خونواده خودخودمون و همسر بدونن کافیه. دیگه لازم نیست آدم ج ...

اره کل فامیل ک لازم نیست بدونن حالا مادر شوهر و خواهرشوهر و پدرشوهر اگر به کل فامیل نگن و هواتو هم داشته باشن عیب نداره از اول یا همون یک ماهگی بدونن

اره.آخه قلب تو ۸ هفته فک کنم بزنه.والا استراحت مطلق بودنی اصلا نمیشه نگفت.تو جمع تابلو میشه.اینکه می ...

حداقل به خانواده ی همسرت نگو . بچه ی اولتونه دیگه ؟ تو رو خدا برای منم دعا کن باردار باشم این ماه ؟ چند ماه اقدام بودین؟ 

من مشکلم انعقاد خونی 

ببخشید اینهنه سوال کردم 

حداقل به خانواده ی همسرت نگو . بچه ی اولتونه دیگه ؟ تو رو خدا برای منم دعا کن باردار باشم این ماه ؟ ...

خواهش میکنم عزیزم. حتما🤲🤲🤲بله بچه اولمه.منم بعد ۲ سال.البته اقدام ما مثلا ۳ ماه بود بعد هیچی تا ۳ ماه دیگش فاصله بینش بود.ولی استراحت مطلقم. دکتر گفت مراقب باشم.شدیداااااا.تا صدای قلبشو بشنون 

منم تازه مثبت شدم ولي به كسي نگفتم هنوز

مشكل اينجاست كه اگه مادرشوهرم بفهمه همه جا جار ميزنه و من حوصله و وقتش رو تو اين شرايط ندارم

به خانواده ي خودمم نگفتم چون سه هفته ديگه امتحان دارم ميدونم اگه بگم منو از فضاي امتحان خارج ميكنن