2777
2789
عنوان

کیا از امام جواد حاجت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 9425 بازدید | 47 پست
نه عزیزم اینجور نگو مشکل تواونقدر بزرگ نیست توکل کن به خدا... تونمیدونی من با24سال سن دوسال چه بدبخت ...

ان شالله خدا کمکت کنه عزیزم منم کم دردی ندارم بخدا تو خونه افسرده شدم هربار میخام شیربدم بچم همه تنم میلرزه گشنخ س گریه میکنه اما شیرنمیخوره از گشنگی خواب نداره هم خودش عذابه هم من الانم که چن روزه بخاطر آلرژی واگزماش حتی نتونستم فرنی با آب بهش بدم دلم کبابه  بخدا

..........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بچه خواهرم همین مشکل رو داشت مجبور شد راه بره و شیر بده فقط اینجوری میخورد بعدم فهمید آلر ...

مرسی عزیزم من هربار میگم که همه راه ها رورفتم تا کسی به زحمت نیفته بله من خودم دیگه همه اینا رو حفظم توتاپیکهای قبلم هست،فقط تا کی خوب شد؟

..........
باور کن نا ندارم دیگه دست ودلم به هیچی نمیره همینجوری فقط زیر لب یاجوادالائمه ادرکنی دارم میگم اونم ...

ان شاءالله با همین ذکر حاجت روا میشی

اگه میتونی روزی ۱۴۰۰تا بگو

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مرسی عزیزم من هربار میگم که همه راه ها رورفتم تا کسی به زحمت نیفته بله من خودم دیگه همه اینا رو حفظم ...

عزیزم منم شرایطم مثل شما بود داغون بودم همش تو تقویم دنبال تولد یا شهادت امامی بودم تا اون رو بکنم نقطه امید برای گرفتن حاجت و سلامتی پسرم، عزیزم بچه شما رفلاکس آلرژیک داره مثل پسر من، چرا داری اینطوری خودت و بچه رو نابود میکنی، ببر دکتر براش شیر خشک مخصوص تجویز میکنه، به دخترت هم باید آهسته آهسته و دونه دونه غذاها رو امتحان کنی و بدی، شیر خودت رو هم کم کم قطع کن

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
عزیزم منم شرایطم مثل شما بود داغون بودم همش تو تقویم دنبال تولد یا شهادت امامی بودم تا اون رو بکنم ن ...

تاپیکهارو تازگیا دیدی؟آسونترین شیرحساسیتی هم الان به شدت کمیاب شده

..........
تاپیکهارو تازگیا دیدی؟آسونترین شیرحساسیتی هم الان به شدت کمیاب شده

عزیزم، شما برو دکتر توکلت به خدا باشه، اینجوری دخترت اذیت میشه، اگر شیر فقط تو خواب میخوره، به خاطر رفلاکس نایش سوخته، نمیتونه شیر بخوره، تاپیک های منم نگاه کنی، میبینی چقدر درمونده و مستأصل بودم، ولی من رژیم وحشتناک تا وقتی شیر میدادم خودم داشتم و وقتی هم که شیر خشک میدادم خودش رژیم سختی داشت یعنی اگر فقط چند تا دونه برنج میزاشت دهنش منو بیچاره میکرد، من خیلی‌ مراقب بودم، عذاب کشیدم، شکنجه شدم،.

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
عزیزم، شما برو دکتر توکلت به خدا باشه، اینجوری دخترت اذیت میشه، اگر شیر فقط تو خواب میخوره، به خاطر ...

دکتربردم عزیزم ،به برنج حساسیت داشت بچت؟منم امروز بعدچن روز که فرنیو قطع کرده بودم باز دادم انگار جوش تازه زده پس به جزبرنج چی میشه داد؟

..........
عزیزم، شما برو دکتر توکلت به خدا باشه، اینجوری دخترت اذیت میشه، اگر شیر فقط تو خواب میخوره، به خاطر ...

وایی عزیزم من قبلا تاپیکتو خوندم تو نی نی سایت خیلی جستوجو میکردم وچقدر خوشحال بودم که گفته بودی پسرموحضرت زهرا شفا دادمن اندازه شما قوی نیستم بخدا نیستم یعنی میشه منم معجزه ببینم خیلی امیدم به امام رضاس که برا شهادت جوادش حاجتمو بده خیییلی یه لحظه حس میکنم مگه میشه نده😭😭😭اصلا باورم نمیشه شمایی که خیلی وقت پیش تاپیکتو خوندم الان پیام دادی کاش یه نشونه باشه

..........
دکتربردم عزیزم ،به برنج حساسیت داشت بچت؟منم امروز بعدچن روز که فرنیو قطع کرده بودم باز دادم انگار جو ...

به همه چیز جز چند قلم حساسیت داشت،به تست اعتمادی نیست،من دونه دونه همه چیز رو امتحان کردم، اول از همه لعاب برنج دادم ریخت بهم بعد هویج پخته بدتر شد، سومیش سیب زمینی بود که ساخت،مرغ گوشت گوسفندی کدو حلوایی جو ، اه همش همینا رو میپختم هر روز، .باید خیلی‌ صبور باشی عزیزم، اگر شیر میدی خودتم باید رژیم داشته باشی، من تا چهار ماه، فقط گوشت مرغ و گوسفند و بوقلمون با نون میخوردم فقط همین، ولی اینکار رو نکن تو، از شیر بگیرش شیر خشک بده، من هنوز مریضم از بس بهم فشار اومد،.ان شالاه این روزها هم میگذره.

وایی عزیزم من قبلا تاپیکتو خوندم تو نی نی سایت خیلی جستوجو میکردم وچقدر خوشحال بودم که گفته بودی پسر ...

عزیزم بخدا منم همین بودم دوسال ضجه می زدم و دعا میکردم و به این امام و اون امامزاده توسل میکردم، رفتم مشهد گفتم دیگه تمومه شفا میگیرم و میام ولی نشد، ناامید برگشتم داغون تر از قبل، فقط میگم که خواهش میکنم با شرایط کنار بیا ولی از دعا و توسل و توکل دست برندار، میگم کنار بیا که با هر دعا و چله و نذر و نیازی که جواب نگرفتی داغون نشی.

وایی عزیزم من قبلا تاپیکتو خوندم تو نی نی سایت خیلی جستوجو میکردم وچقدر خوشحال بودم که گفته بودی پسر ...

ان شالاه که هرچه زودتر دختر قشنگت خوبه خوب میشه، ناامیدی کار شیطونه، به روزهایی فکر کن که دخترت رو میزارید کنار سفره و همه چیز میدی میخوره و‌میگی خدارو شکر که اون روزها گذشت و دخترم خوب شد.

عزیزم بخدا منم همین بودم دوسال ضجه می زدم و دعا میکردم و به این امام و اون امامزاده توسل میکردم، رفت ...

من اگه خدا کمکم کنه همین روزا ان شالله سکته رو میزنم راحت میشم نمیتونم اصلا تحمل ندارم گفتم یا حاجتمو بده یامرگ

..........