2777
2789
عنوان

برای چی میجنگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 20 پست
بزرگ کردن بچه ها م

از خود گذشتگی سختیه.. من مادر نشدم و نمیتونم نظری بدم ولی.. ناجوانمردانس.. اینکه اینهمه سختی و بدبختی به جون بخری تا بچهات بهترینا رو داشته باشن ولی 20 سال دیگه زحماتت رو باد بدن .. 

فقط یه بار به دنیا میام

میجنگم تا وقتی یه روز مردم نگن خب...حالاچیشد...مرد که مرد.

میخوام وقتی مردم بگن حیفش خیلی بدردمون خورد خیلی چیزها ازش یاد گرفتیم.

وقتی زندم و وقتی مردم بچه هام به وجود مادرشون افتخار کنن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بالا با شوهر کردنم ب ی ادم عادی ارزوهامو ب باد دادم ... ارزو داشتم ثروتمند بشم خونم بزرگ با کلی خ ...

مگه آدم آفریده نشه که خودش زندگی خودشو بسازه؟؟چرا باید بجای این که کار و تلاش کنیم و پول دراریم به امید شوهر پولدار نشست یا اگر با آدم پولداری ازدواج نکردیم  چرا باید  دست از رویاهامون داریم و کار نکنیم؟؟؟مسئول رویای هرکسی خودشه...

همین چرندیات توی رومانم که زنه توی خونش نشسته یه شوهر پولدار داره خرجشو میده هرچی میخوات میخره اگر واقعی بود بازم قشنگ نبود چون کافیه مرده بی پول شه و زنه هم بدبخت میشد...

کاش یه روزی همه زنا بفهمن خودشون میتونن از پس رویاهاشون بر بیان 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

من برای زندگی می‌جنگم ،فقط برای اینکه سرپا بشم ،میجنگم که خوب بشم تا بتونم پیاده روی کنم با دوستام برم بگردم، تفریح کنم ،بتونم سر کار برم درآمد داشته باشم حس خوبه مستقل شدن داشته باشم، که مامانم غصمو نخوره بدونه از پس خودم برمیام، شایدم بتونم ازدواج کنم مادر بشم.من‌میجنگم تا بتونم برسم به یه زندگی معمولی که خیلیا دارنش ولی نمی‌دونن خیلیا مثل من تو حسرتشن... من برای سلامتی میجنگم