2777
2789
عنوان

تعلیم رانندگی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
ولی به دردت می خوره انشاالله می خری با پدر برادر ویا شوهر تمرین می کنی ولی از اونا یاد نگیر قاطی می ...

قبلا رانندگی میکردم باورت میشه 🤦🏻‍♀️ولی الان یکم استرس دارم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

۱۱۵۰ آیین نامه رو اگه باسواد باشی وغیر حضوری برداری .قیمت این هفته

قیمت الان ۱۱۵۰؟ 

کدوم شهره

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت الان ۱۱۵۰؟  کدوم شهره

تبریز فرق می کنه؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

تبریز فرق می کنه؟

فکر کنم قیمتا متفاوته ...

استارتر ببخشید اینو میپرسم اسم واقعیت خاتونه ؟

نه عزیزم ولی انقدر بهم میگن خاتون اسم واقعیمو یادم رفته دیگه...

شماهام منو به اسم خاتون بشناسید ☺️

فکر کنم قیمتا متفاوته ...

دوستم آیین نامه رو غیر حضوری برداشته فقط برای امتحان میره هزینه آیین نامه رو نداده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دوستم آیین نامه رو غیر حضوری برداشته فقط برای امتحان میره هزینه آیین نامه رو نداده

چ خوب .

پس اینجوریم میشه 😍