2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم گفت چیکار کردی می‌ترسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 63 پست
اره نمیدونم چرا اینطورم چون همسر من ب شدت آدم سختگیریه .ولی برای خودش نه

پس نترس چون کاری نکردی ک بترسی

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسیت الکی نشون دادی، حالش بده خب بذار یه کم تو حال خودش باشه استرس و تپش قلبت برای چیه؟ حتما اونقد ...

اخه خیلی بد با من حرف می‌زد و ازم فاصله می‌گرفت اینجور نبوده .همسر من چیزی بخواد نگه نمیتونه و نشون میده .انگار تو فشار بود .بهش گفتم نگران شدم اتفاقی افتاده باشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اینجور ازدواجا مکافاته شوهر ازت سوتی داشته باشه بخصوص اگه طرفم کله خر باشه  اخه کسی نیست بگه ا ...

مثلا اونم رو من غیرت داره .میتونست دوستش از من بپرسه ی چیز کوچیک رو بزرگ کرده بود و من اصلا زیر بار نرفتم .طرف همسایمون هم هست مثلا .همسر من خیلی سختگیره ولی خودش خیلی با خانما صمیمی میشه و همکاراش ک خانوم هستن هم همینطور 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
با شوهرت حرف بزن  بگو میبینم ناراحتی دلم آشوووب میشه 😿😜

همین گفتم ولی مشخصه چیزی پنهون میکنه

اونم میدونی مجازی رابطه داشتی؟

ن اصلا ب شدت سختگیره. اگه بفهمه تمومه

وا همینارو ب خدش بگو  بگو وقتی اینجوری پریشون میبینمت حالم خراب میشه و فلان

گفتم ولی شکاکه شک کرد

ظاهرا خودش داره کاری میکنه دست پیش گرفته پس نیافته  تو چرا یطوری میشی! میگه اعصاب ندارم و ...

دقیقا تمام حرکاتش اینو نشون میده ک خیلی چیزا  مخفی میکنه .شب قبلش خونه مامانم بودم گفت نیا خونه اونجا بمون بچه داری کمکت بدن 

اره اره اصلا به روی خودت نیار هیچیییییی

سعیم همینه .ولی این تپش قلب .دفعه قبل قیامتی کرد همه چیز شکست تو خونه 

چند روز کار به کارش نداشته باش خوب میشه  منظورم بهش نگو چرا ناراحتی یا چته.

گفتم هیچی نگم .عکس و فیلم بچه ها فرستادم جواب نداد و آف شد

سعیم همینه .ولی این تپش قلب .دفعه قبل قیامتی کرد همه چیز شکست تو خونه 

تپش قلبت واس چیه؟ تو ذهنت فکر و خیالی میکنی یا واقعنی باتوجه ب شرایط اون لحظت اینطوری میشه؟