بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم عشق برای قبل بود خوبه اما اولویت نیست الان خانومه لباس میخواد میتونه دست ها پسره بگیره اما شکمشون چی قبض آب و برق و گاز چی بعدا سونو بچه کرایه خونه وووووووو ......الان شاید پول خوشبختی صد درصدی نباشه اما شک نکن نبودش عشق از بین میبره خیانت میاره هر چیزی ک فکرش کنی میاره و گند میزنه ب همون عشقه عزیزم نبودش بدبختی کامل
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
درسته عزیزم آدم اگه ذاتش درست باشه این اتفاق ها نمیفته دوتاشون باهم کار میکنن پا ب پای هم زندگی رو م ...
آره باید برسه چون پول اون عشق را بیشتر هم میکنه اما نبودش گند میزنه بهش
گفتی دست خالی ک اگر اول دست خالی باشند هردو جون هم بکنند نمیرسند با اوضاع الان
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
خیلی کیوته دلم ضعف رفت🥺🙈 خودم الان ی گومبولی میذارم🥺
ای جان😉🤌
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
این جمله صد بار شنیدم مثلا تو تاپیک زدی فکر کنیم باهوشی
🤐🤐🤐🤐🤐بسم الله عزیزم منکه نگفتم خودم این جمله رو گفتم ازش خوشم اومده بود نوشتمتش واا چرا باید بگم باهوشم دقیقا نیاز ب گفتن نیست چون هستم 😂😂😂😂( اعتماد ب سقف)😘