2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 44 پست
هنوزکامل نامزدنکردیم 

یا نامزدی یا نیستی دیگه کامل و ناقص نداره که. به گریه هاش هم توجه نکن به نظرم . کتک هیچ جوره قابل توجیه نیست بعدم  اینکه ممکنه گریه اش به خاطر دو قطبی بودنش باشه در لحظه پشیمون میشه ولی بازم تکرار میکنه

اره دیگ خسته شدم نمیدونم چیکارکنم  ازطرفی هم میخوام ازدواج کنم ازدست بقیه راحت بشم

خودتو از چاله ننداز تو چاه این راهش نیست

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه جای تو بودم قطع رابطه میکردم ، چون اگه توی دوره ی نامزدی ادما بزنه ، معلوم نیس بعدا چه بلایی سرت بیاره:))) البته بستگی هم داره سر چه موضوعی زدتت و اینکه چجوری زده ، مثلا یه تو گوشی بوده یا خیلی بد مثلا لگد و ....

چه بد 😶😔با یه مشاور حرف بزن اینجا ممکنه کسایی نظر بدن که بی تجربن مث خودم ولی مشاور کمکت میکنه

مشاورخستم میکنه اصلا دوست ندارم یه باررفتم ک هعی.......بقیشو نگم بهتره

زندگی دردقشنگیست ک پایانی ندارد:/
عزیزم مشاور هم بهش میگه ادامه نده و کات کن

نه مشاور باهاش صحبت میکنه و ممکنه حتی با نامزدش هم صحبت کنه همینجوری بین دونفرو بهم نمیزنه 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
اره دیگ خسته شدم نمیدونم چیکارکنم  ازطرفی هم میخوام ازدواج کنم ازدست بقیه راحت بشم

عه

از دست بقیه راحت بشی؟ 🥺عزیزم این حماقت نکن خدایا تا کی میخوای به جمع ما اینا اضافه شن و کاری نکنی

تروخدا اینکارو نکن.. نکن 

عه از دست بقیه راحت بشی؟ 🥺عزیزم این حماقت نکن خدایا تا کی میخوای به جمع ما اینا اضافه شن و کاری نک ...

اخه همه اذیتم میکنن حداقل ازدواج کنم این فقط شاید کتکم بزنه ولی یکم ارامش دارم 

نمیدونم چیکارکنم بگم ن بگم ار بگم ن میترسم اهش بگیرتم بگم ن میترسم فقط این منو واقعی دوست داشتع باشه 

اینکارا اصلااااا انجام نده ، ممکنه که چند سال برات زجر اور باشه توی خونه ی پدر ، اما اونجوری یه عمر عذاب میکشی

اخه همه اذیتم میکنن حداقل ازدواج کنم این فقط شاید کتکم بزنه ولی یکم ارامش دارم  نمیدونم چیکارک ...

فقط اون نیست خانوادش هستن باور کن حال روزت بدتر میشه 

امیدوارم خدا خودش نجاتت بده یه راه رو جلوت بزاره 🧡

[QUOTE=242545393]خودت عقل نداری اومدی اینجا میپرسی هنوز نامزدتم نیس بعد کتک خوردی ازش؟بچه سنی [/QUOT

خودم عقل دارم اما عقل چندنفربهترازیه نفره

اینکارا اصلااااا انجام نده ، ممکنه که چند سال برات زجر اور باشه توی خونه ی پدر ، اما اونجوری یه عمر ...

هعی چی بگم 

دلم خیلی گرفته:((