2777
2789
عنوان

گذشته عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست
بنده خدا مگه دست خودش بوده دختره رفته  بعدم گذشته هرکس مربوط به خودشه  توهم خوشت نمیاد ج ...

خب وقتی تمام زندگیمه چطور جواب منفی بدم

میدونم گذشته ها گذشته ولی من هنوز باهاش کنار نیومدم🥲

فریاد زدم سکوت را/:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب منفی بده زود تند سریع🤗

والا بدبخت یه دوست دخترم خوبه بیشتر نداشته اونم دختر ول کرده رفته

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

من حاضر نیستم با کسی باشم که قبل من عاشق شده باشه  با دوس دختر داشتن یا حتی رابطه ج*** مشکلی ن ...

خیلی با حرفت موافقم 

مردا فقط یه بار واقعا عاشق میشن

فریاد زدم سکوت را/:
خب وقتی تمام زندگیمه چطور جواب منفی بدم میدونم گذشته ها گذشته ولی من هنوز باهاش کنار نیومدم🥲

انشاا.. که کنار میای گلم♥️

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

۱۶ 

عزیزم اول اینکه خیلی زود وارد همچین رابطه هایی شدی

دوما شما اصلا وقت ازدواجت نیست و بسیار بسیار خام و بی تجربه ای...حتی از پیامت هم مشخص بود که خام هستید و تجربه ای ندارید چون گفتید ک نمیتونین با گذشتش کنار بیایید در صورتی که شما اگه چن سال دیگه وارد اجتماع بشید و تجربه کسب کنید متوجه میشید که گذشته آدما اهمیتی نداره...طرف با کسی ازدواج میکنه که قبلا زن داشته،دوس دختر که چیزی نیست

و خواهرانه بگم حس شما عشق نیست چون شما خلاهای عاطیفیتونو این آقا پر میکنه فکر میکنی عاشقشی.شما حتی اگه با این آقا در این سن ازدواج کنید چه بسا شکست بخورید.من نظرم اینه حداقل پنج سال صبر کنید اگه بعد پنج سال بازهم انتخابتون این آقا بود اون وقت تصمیم به ازدواج بگیرید

بازم میگم نظر منه بازم خودتون هر جور صلاح میدونید

عزیزم اول اینکه خیلی زود وارد همچین رابطه هایی شدی دوما شما اصلا وقت ازدواجت نیست و بسیار بسیار خام ...

ولی من چند سالی هست که دوسش دارم

حتی ۱ سال ندیدمش دوستام فکر میکردن فراموشش کردم ولی بازم بیشتر از هر روز دوسش دارم

و اینکه منو این آقا هیچ حرفی بینمون رد و بدلم نشده و هیچ رابطه ای با هم نداریم چه دوستی چه هرچیز دیگع ای😕 فقط چند بار همو دیدیم و من بعد از ۳ ماه فهمیدم حسی بهش دارم

انقدر با خودم کلنجار رفتم تا فهمیدم حسم واقعیه

عشق که سن نمیشناسه

و خانوادم بیشتر مجبورم میکردن که ازدواج کنم منم همون ۳ سال پیش به مامانم گفتم که فلانی و دوس دارم که فقط دست از سرم بردارن و به بقیه خاستگارام جواب رد بدن

فریاد زدم سکوت را/:
۱۶  

خوب تو خیلیییی کوچولویی واسه این چیزاا میتونی عشقو توصیف کنی اصلا؟

احتمال میدم برای خوندن درست ابن تایپینگ باید واژه کراشو جایگزین عشق و پی ام تو تلگرام دادن رو جایگزین خواستگاری کرد

جدی حس نمیکنین خیلی کوته فکر و خاله زنکین؟
خوب تو خیلیییی کوچولویی واسه این چیزاا میتونی عشقو توصیف کنی اصلا؟ احتمال میدم برای خوندن درست ابن ...

هم خندم گرف هم گریه م🥲😂 اره اتفاقا میتونم توصیف کنم عشقو

کراش نمیزنم من چون کسی به چشمم نمیاد

این یکی هم ک عاشقش شدم چیز دهن پرکن خوشکل جذاب پولداری نیست به ولله 

من اولا خوشم ازش نمیومد ولی بعد از چند ماه دلم خیلی براش تنگ شد 

۱ سال ندیدمش بیشتر دلم براش تنگ شد

وقتی دیدمش دلم ریخت کلا من از وقتی دوسش دارم خیلی عوض شدم 

ولی همه میگن عشق به سن نیس یه هو میبینی دلتو باختی

به خدا که من خودم و کاملا میشناسم و میدونم این حسم عشقه 

نه هوس یا کراش

چندسالی هس که دوسش دارم و عذاب کشیدم براش

و ما اصلا شماره هم یا ایدی تل همو نداریم که با هم در ارتباط باشیم و از هم بی خبریم کلا

فریاد زدم سکوت را/: