2777
2789
عنوان

فک کنم بابام داره خیانت میکنع

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست
چرافقط به این یه مورد فک میکنی .شاید بدهی طلبی چیزی بوده نخواسته پیش بچه هاش بگه .اگه خدایی نکرده پی ...

ن بابام اینجور چیزا رو پنهون نمیکنه میشناسمش..من فک میکنم تازگی داره خیانت میکنه 

تو نی نی سایت شوهرم نداشته باشن باباشون خیانتکار از اب در میاد 🤣

کلا تفسیر نی نی سایت حتما باید یه خیانتکار تو خوانوادت باشه🤣🤣🤫

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تجسس نکن، بده  شاید جدا مسأله ای غیر خیانت و اینجور چیزا باشه که نخواسته شما متوجه بشین، ...

وای خداکنه نباشه..ولی من بابامو میشناسم تا حالا همچین موردی نداشته قصیه خیلی بوداره

تو نی نی سایت شوهرم نداشته باشن باباشون خیانتکار از اب در میاد 🤣 کلا تفسیر نی نی سایت حتما باید یه ...

شوهر هم دارم😂😂ولی خوشبختانه ازون راضیم در این مورد

ببین اشتباه از شما نیست اشتباه از نی نی سایته...اگه یه قانونی داشت که فقط متاهلا اینجا باشن و محدوده سنی خاصی الان انقدر حساس نبودی...اخه دختر گل شما الان باید کیف و حالتو از سنت ببری و به این چیزا فکر نکنی. متاسفانه سایتی که نود درصد خانوما مسئله خیانت همسرشون رو بازگو میکنن به روی نوجوونا و جوونا باز شده...خوب میتونن یه سایت دیگه ای راه اندازی کنند برا شماها که مسائلتون با همسناتون اونجا مطرح کنید. یه چیز دیگه هم بهت بگم گلم خیلی از این تاپیکای خیانت و امثالهم واقعی نیستن خودتو درگیرشون نکن که حساس بشی و تو روحیت تاثیر بذاره

وای خداکنه نباشه..ولی من بابامو میشناسم تا حالا همچین موردی نداشته قصیه خیلی بوداره

ان شاءالله که نیست 

خب عزیزم همین که میگی اهل خیانت نیستن دلیل خوبیه دیگه که ممکنه فکرت اشتباه باشه ... 

🖇🧡... 
ببین اشتباه از شما نیست اشتباه از نی نی سایته...اگه یه قانونی داشت که فقط متاهلا اینجا باشن و محدوده ...

عزیزم نمیدونم چرا همتون فک میکنین من کم سنم ولی من الان بیست سالمه و نامزدم و این مسائلو میدونم تا حدودی

شوهر هم دارم😂😂ولی خوشبختانه ازون راضیم در این مورد

عشقتون پایدار❤😘

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫