2777
2789

بچه ها کلاس یازدهمه 

سال بعد دوازدهمه 

میگه خسته شدم 

میگه درس خوندنو دوست دارم منتها دیگه نمیخوام اینجا بمونم 

بچه ها پدرش براش مهم نیست این بچه  کجا درس بخونه کجا درس نخونه 

ولی من میدونم سال بعد خیلی مهمه و اگر از این مدرسه بره خیلی افت میکنه 

من خودمم معلمم

بگین چکار کنم 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

فشار روش نیار از درس زده بشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش با مدرسش چیه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد، یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

راضیش کن 

با صحبت 

با آرامش 

با دلیل و برهان 

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

سال بعد همه چی به خودش بستگی داره ربطی ب مدرسه نداره ولی تا حد امکان مجابش کن همونجا بمونه چون تو مدارس دولتی زیاد رقابت نیست ممکنه شل بشه برا کنکور

کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂 

اگه درس خون باشه واقعا و بخواد بخونه جای دیگه هم میخونه اگه میخواد بره از اون مدرسه و راحت نیست و فشار روشه و شما مجبورش کنید که بمونه بدتر از نظر روحی خسته میشه و با شما هم لج میفته. به نظرم اگه باهاش شرط کنید که سفت و سخت درس بخونه اگه می‌ره جای دیگه و بذارید مدرسشو عوض کنه بهتره از این که مجبورش کنید بمونه جایی که نمی‌خواد

اگه دوس داری هیچی یاد نگیره با نفرت درس بخونه و هیچی نشه ب علایق خودت اجبارش کن

اگر دوس داری آینده ش موفق باشه بفرستش دنبال علایقش

اگ یه مدرسه رچ دوس نداشته باشه عمرا بتونه توش درس بخونه جز غم و افسردگی‌

🏋🏼‍♀️

خداروشکر معلمی خودت    قبول کن  تو مدارس تیزهوشان خیلی فشار و استرس رو بچه ها  هست   همکار گرامی  بچه ای که بخواد درس بخونه   تیزهوشان   نمونه مردمی    غیر دولتی    دولتی براش فرقی نداره  درسش رو میخونه 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
علامه حلی میره؟؟؟ بگو بمون سال آخر معلمان تیزهوشان خیلی خوبن 

میره مدارس اژه ای 

اونا هم تیزهوشانن

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
خداروشکر معلمی خودت    قبول کن  تو مدارس تیزهوشان خیلی فشار و استرس رو بچه ها  ه ...

بخدا قبول دارم 

میدونم خیلی اذیتشون میکنن 

از امروز کلاساشون شروع شده هنوز مدرسس 

میدونی از ی طرفیم شما که خودت از وضع نسل جدید اگاهی من دوس دارم سرش به درس گرم باشه تا فرصت نکنه به حاشیه و اینا بره با تو جه به سابقه بدیم که داره اصلا دلم نمیخواد از درس فاصله بگیره که بره سراع کارای دیگه

مشکلش با مدرسش چیه

میگه همش استرسو فشاره روانیه 

میگه خسته شدم از بس پامو گزاشتم تو مدرسه و استرس همه وجودمو گرفته تنها دلیلش همینه