بعد دوساعت نگینارو در اودم و گوشواره های خودش ک طلاست انداختم ب نظرتون چند روز طول میکشه خوب بشه و چی پمادی بزنم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ببخشید ولی کار خوبی نکردی. اگه میخواستی گوشواره طلا بندازی باید همون موقع گوشواره رو به طرف میدادی ب ...
خوب عزیزم گوشوارش حلقه است واسه همین نمیشد
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عیبی نداره حالا کاریه ک شده تو هم ندونسته کردی،ایشالا خوب میشه
انشالله
باید همون گوشواره تا یک هفته میموند بعد طلا مینداختین روزی دو بار گوشواره رو بچرخونید داخل گوشش که چ ...
ممنون عزیزم اره حلقه است راحت میچرخه تو گوشش
من چهار تا سوراخ دارم رو گوشم. واسه همین تجربه ام زیاده تو این زمینه پیشنهادم اینه اگه خواستی سری بعد حلقه ای نذار براش وقتی هنوز تازه است. میخی بذار که موقع خواب به لباس یا بالشت گیر نکنه. بعد بچه ها ممکنه با گوشوارشون بازی کنند. میخی رو نمیتونه بکشه ولی حلقه ای رو چرا. یادت نره گوشواره رو تو گوشش بچرخونی که وقتی زخمش میخواد ببنده. درست جمع بشه. بتامتازون هم بزن که هم چرب شه هم تورمش بخوابه
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
من چهار تا سوراخ دارم رو گوشم. واسه همین تجربه ام زیاده تو این زمینه پیشنهادم اینه اگه ...
ممنون عزیزم دست نمیزنه چون بزرگه عکس گوشش و گذاشتم خیر سرم گفتم این باشه بهتره
چون بچه بود نگین انداخته بودن ب شدت عفونت کرده بود
اشتباه کردی انقدر زود درآوردی خدا کنه عفونت نکنه مرتب سرم شست و شو نمکی و پماد جنتامایسین اس ...
ممنون انشالله ک زود خوب بشه
خودم از بعدازظهر استرس گرفتم
ممنون عزیزم دست نمیزنه چون بزرگه عکس گوشش و گذاشتم خیر سرم گفتم این باشه بهتره چون بچه بود نگ ...
واسه بعضیا عفونت میکنه، واکنش بدنشونه. تو سنهای مختلفم فرق میکنه. دیدم عکسو عزیزم. مبارک باشه
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
واسه بعضیا عفونت میکنه، واکنش بدنشونه. تو سنهای مختلفم فرق میکنه. دیدم عکسو عزیزم. مبارک باشه &nbs ...
مرسی
خابیده بچم دلمـ کباب شد واسش