2777
2789
عنوان

کولیک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

والا سونوگرافی هم بردم هیچ مشکلی نداره فقط ریفلاکس معده خفیف داره که بهش دارو داده خودم هر روز نزدیک چند ساعت گریه میکنم بیچاره خانوادم هم داغون شدن کلا موندم هر روز آرزوی مرگ برا خودم میکنم تا بچم آروم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های منم دوتاشون   کولیکی بودن برا بعضی از بچه ها هیچی اثر نداره برن تو چهار ماه خودشون ...

روغن هم زدم شما روغن زیتون رو وقتی شروع به گریه میکرد میزدید یا قبل گریه ؟تاثیر داشت روغن ؟

پس چیکار میکردید؟

تحمل میکردم برا ریفلاکس شیر کمتر بده  با فاصله  کم حتما آروغشو بگیر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پس چیکار میکردید؟

عزیزم اگ میبینی دارو فایده نداره فقط و فقط خودت آروم باش روز که میخابه تو بخاب ک شب بتونی تحملش کنی و اینکه بعد سیر خوردنش یه قاشق اب جوشیده ولرم با یه کوچولو نبات حل کن بده بخوره زودتر باد گلو میزنه بهتره

سلام عزیزم. خدا حفظ ش کنه تا ناراحت نباش خدا کمک میکنه .اینکارها رو که میگم براش بکن بکن آرومتر میشه.

شکمش رو با روغن زیتون در جهت حرکت ساعت ماساژ بده. هر روز حداقل ۳ بار.

پاهاش رو مثل دوچرخه حرکت بده و بعد هر ده حرکت جمع کن تو شکمش بزار باد رودهاش خارج بشه. در روز سه نوبت، هر بار هفت هشت بار اینکار رو بکن.

در روز حدودا سه بار هر بار دو سه دقیقه رو شکم بزار وقتی بیداره بزار یکم دست و پا بزنه.

شیر که میدی حتما اروغش رو کامل بگیر.

برای خوابانوندنش از صدای سشوار و فن کمک بگیر، تو نت سرچ کن برای بزار تا صبح صدا بیاد.

حرکت گهواره وار، بغلش کن آررروم تموم بده ، گونه ت رو به پیشانیش بچسبان و آروم لالایی زمزمه کن. خودت آروم راه برو و این کارو بکن. ترجیحا فضا هم تاریک باشه.

با همسرت بزارینش تو پتو و آروم مثل گهواره تموم بده.

موقع خواب به پهلو بخوابان و سرش رو بالاتر از بدنش بزار.

برای خواب، تو پتوی نازک مثل قنداق بپیچش و بعد بغلش کن.

از ماشین هم میتونید کمک بگیرید، سوار ماشین بشین و بچرخونیدش.

صورت و بالای ابروش رو آروم ماساژ بده و با انگشتت وسط ابروش رو چند ثانیه، کمی فشار بده، خوابش میگیره.

هوابید، خودتم بخواب تا جون بگیری،بیخیال کار خونه شو فعلا.

غذای با طبع گرم بیشتر بخور ، سردی زیاد نخور.

خودت دمنوش زیره روزی چند بار بخور بزار نفخ سیرت رو بگیره.

براش آروم صلوات بفرست و تو گوشش دعا زمزمه کن.

اینا به من خیلی کمک کرد، انشالله به شماهم کمک کنه ،زودتر راحت بشی🌹🌹🌹

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
سلام عزیزم. خدا حفظ ش کنه تا ناراحت نباش خدا کمک میکنه .اینکارها رو که میگم براش بکن بکن آرومتر میشه ...

فداتون بشم ممنونم بعضیاشو فقط انجام دادم بازم ممنونم که راهنمایی کردید لطفا برام دعا کنید خیلی نیاز به دعا دارم که آرامش به زندگیم برگرده 

فداتون بشم ممنونم بعضیاشو فقط انجام دادم بازم ممنونم که راهنمایی کردید لطفا برام دعا کنید خیلی نیاز ...

قربونت برم. چشم دعاگوتون هستم. انشالله خدا کمک می‌کنه این دوره سخت میگذره. انشالله خیلی زود آرامش به زندگیت برمیگرده.

واقعا بچه بزرگ‌کردن خیلی سخته...

مراقب خودت خیلی باش که از پا نیفتید.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

کولیک که چیزی نیست

ایشالا سرطان بگیره بچه‌ت، امیدت از بیمارستان‌ امید ناامید بشه

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.