2777
2789
منم ب۰م ۴۸ روزشه دوسال دیگ دوباره اقدام میکنم ک تا ۹ ماه بعدش بدنیا بیادو اینا حدود سه و خوردی اختلا ...

چطور تازه زایمان کردی به فکر دومی هستی.. من با اینکه خیلی سخت باردار شدم اما خیلی سختمه حتی به دومی فکر کنم. 

از الان میترسم از افسردگی بعد از زایمان..  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
البته از مادرهایی که دو فرزند دارن راهنمایی خاستم.😐

خومن یدونه دارم.اما دراطرافیانم دیدم هرجورباشن فقط ب جون هم میوفتن.درهر سنی ک باشن.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بهترین فکره تا مدرسه نرفته بچه دوم بیار من دخترم مدرسه ست الانم باردارم زایمانم تو مدرسه هاست همش تو فکرم 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

سلام

بهترین فاصله سنی برای کودک ۳تا۵ساله

سن خوبیه.

اگه موقعیت جسمانی  و روانی  و مالی خوبی دارید اقدام کنبد.

منم خیلی دوست داشتم فاصله بچه هام همینقدر بود

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
خومن یدونه دارم.اما دراطرافیانم دیدم هرجورباشن فقط ب جون هم میوفتن.درهر سنی ک باشن.

پسرم شدید تنهاس هم بازی میخواد صدای بچه هارو ار کوچه میشنوه گریه میکنه منم نمیتونم اجازه بدم چون ۳ تاشون خیلی بی ادبه حرف بد میزنه

البته از مادرهایی که دو فرزند دارن راهنمایی خاستم.😐

عزیزم خیلی عالیه.پسر و دختر من فاصله اشون ۳ و نیم ساله خیلی خوبه.

پسرم ۱۰ سالشه دخترم ۷. الان میخوام برای سومی اقدام کنم ولی میترسم فاصله اشون خیلی زیاد باشه😔کاش زودتر اقدام میکردم

پسرم شدید تنهاس هم بازی میخواد صدای بچه هارو ار کوچه میشنوه گریه میکنه منم نمیتونم اجازه بدم چون ۳ ت ...

دخترمنم۳ سالشه تنهاس کوچه هم بچه های بزرگن.بازیش نمیدن.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)