2777
2789

چیکار میکنین

ما دیشب کولر روشن بود صب دیدم برگ شفلرام‌ ریخته و فیکوسم لوله شده برگاش😐😐😐😐😐 چیکار کنم بنظرتون 

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منتقلشون کن به بالکن😅 البته بالکن ما سر پوشیده کردیم جلوشم کلا شیشه کردیم که فضا بسته شده هوای خونه بخوان در باز بزاریم هوای بیرون بخوان در میبندیم پنجره باز میزاریم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

نباید روبروی کولر باشن 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
اون قارچ گرفته  ی شبه که خراب نمیشه  من به گرما عادت دادمشون

اخه کل خونه یخ میشه

دیشب خوب بودن الان ایجورین

ینی برا کولر نی؟

منتقلشون کن به بالکن😅 البته بالکن ما سر پوشیده کردیم جلوشم کلا شیشه کردیم که فضا بسته شده هوای خونه ...

بالکن بازا بالاش بنظرت بذارم اونجا خراب نمیشه؟ ممکنه یهو سردو گرم شن!