2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 22 پست
منم مثل تو حساس بودم به خصوصاز فرشام ایراد گرفت گفت چرا دست باف قرمزه فرش ابریشم می خواست واسه یه زی ...

اقا سره فرش منم یک دست بافت بردم بعد پرو‌پرو میگه یه ماشینی هم جفت قالی شوهرت بخر 😂 انگار دارن میکنن ازم بعدشم همه وسیله هارو خارجی گرفتم و مبلام فقط شدن ۱۳۰ تومن بازم نظر میدن 

اخه تو اشپزخونه بودن پشتم داشتن میگفتن اگ جلو روم میگفت که میگفتم خب سلیقع منه شما هرجور خودتون دوسد ...

می‌گفتی تا دفعه بعد دیگه پشت سرت نگن.

من میدیدم و می‌شنیدم که پشت سرم چیز میگن و چیزی نمیگفتم و بعد ناراحتی رو میریختم تو خودم متاسفانه .

ولی چند مدتی هست تا حرف میزنند میگم منظورتون چیه؟ ،😎😂😂 و جواب میدم با آرامش و دیگه ناراحت اینکه پست سرم حرف بزنند هم نیستم. برام مهم نیست .

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌گفتی تا دفعه بعد دیگه پشت سرت نگن. من میدیدم و می‌شنیدم که پشت سرم چیز میگن و چیزی نمیگفتم و بعد ...

اره منم نباید اصلا برام مهم باشه وسیله های خودمن هرچی میخان بگن ولی نمیدونم چرا انقد حساس شدم سر این حرفا انقدر غصه میخورم 

اره منم نباید اصلا برام مهم باشه وسیله های خودمن هرچی میخان بگن ولی نمیدونم چرا انقد حساس شدم سر این ...

مهم خودت و همسرت هستی و بس.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
پس قشنگ توهم فرارکردیا 😂😂

دقیقا من فرار کردم.. وگرنه جام خوب بود.. خودمو انداختم به مستاجری.. ولی فرااااااااار.. حتی اون روزای آخر انقدر روابط شکراب شده بود که اصلا نگفتم میخوام برم یا برم خداحافظی کنم.. تو دو سه روز تمام اسبابم رو جمع کردم و خیلی بی سروصدا اسباب کشی کردیم و من هم خودم زودتر با ماشین شخصی رفتم خونه جدید و اصلا باهاشون خداحافظی نکردم.. خودشون فهمیدن چقدر از دستشون ناراحتم و فرار کردم ازردستشون...

همه میگن شبیه اما واتسون هستم...🌸💖
دقیقا من فرار کردم.. وگرنه جام خوب بود.. خودمو انداختم به مستاجری.. ولی فرااااااااار.. حتی اون روزای ...

من خداحافظی هم کردم ولی تا چندماه پانذاشتم تو.خونشون هرچند من ۷ماه حامله بودم پدرشوهرم بیرونمون کرد ولی خدایی حس آزادی داشتم