2777
2789
عنوان

سز یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

خودم سز بودم واقعا زایمانم عالی بود...

دیروز اتفاقا داشتم با جاریم و خواهرشوهرم درباره زایمان حرف میزدم..جفتشون طبیعی بودن و بشدت از طبیعی خاطره های بدی داشتن..یچیزایی تعریف میکردن که نگم بهتره...

خداجونم هزاران بار شکرت🙏

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببنید بدن با بدن فرق داره من طبیعی بودم دردامم زیاد نبود پیاده روی زیادی داشتم و بنظر خودمم زایمانم عالی بود

حالا یکی از فامیلامون سزارین بوده میگه سر دومی خیلی اذیت شدم الانم بعد یکسال و نیم میگه جای بخیش درد میکنه و اینم بیمارستان خصوصی بوده نمیدونم کدومش بهتره 

بالاخره من خودم طبیعی رو ترجیح میدم تا سزارین این طبیعت بدن منه

منم خیلی دو دل بودم ولی خدا رو شکر راضیم از اینکه طبیعی بود بچم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
خدا بیامرزه کسی رو که سزارین اختراع کرد هنوزم نمیفهمم بعضیا طبیعی طبیعی میکنن دیوونن چند ساعت درد می ...

منم میگم طبیعی ماله زمان قدیما بوده.....مثلن قدیما جاروبرقی نبوده خونه رو باجارو دستی تمیزمیکردیم😑😆

عزیزم میشه ی سوال ازت بپرسم شما ک دختر باردارین موهای زائدبدنتون رشد چطور ه کمه یا زیاد

جانم

والا احساس میکنم کمتر شده. 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌