2777
2789
آره دیقا دومین روزمه😩😭😭😭😭😭 هوووووف الان دارم غر میزنم سر رفیقم دوست پسر گاومم زنگ نزده ...

واقعا خره الان باید هی سراغت و بگیره اومد خفه ش کن😂

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا خره الان باید هی سراغت و بگیره اومد خفه ش کن😂

نمیدونه پریودم کههههه خره رف رف رف خرهههههه رفتههه من الان پریودم 🥺🥺😭😤😤😤

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
نمدونم😂😂🤣🤣🤣🤣

همون منم نفهمیدم😂

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️
نمیدونه پریودم کههههه خره رف رف رف خرهههههه رفتههه من الان پریودم 🥺🥺😭😤😤😤

اینک خرن ک شکی نیس😂خو باید خودش تاریخش و بدونه من شوهرم روز پریودم و میدونه ن بخاطر اینکه خیلی دوسم داره هااا ن میترسه حامله باشم هی میگ پس کی پری میشی دلم میخواد خفه ش کنمااا

اینک خرن ک شکی نیس😂خو باید خودش تاریخش و بدونه من شوهرم روز پریودم و میدونه ن بخاطر اینکه خیلی دوسم ...

اون به تاریخش عصن حواسش نیس بیاد اینقد غر میزنم از دماغش میارم زندگیو هوووف من الان پریودم خونریزیمم زیاده سر کی غررر بزنم بیاد اینقد فش بدم برینه شلوارش مردیکه خرک😭😁

اون به تاریخش عصن حواسش نیس بیاد اینقد غر میزنم از دماغش میارم زندگیو هوووف من الان پریودم خونریزیمم ...

تا بیاد عصبانیتت خوابیده 

اتفاقا منم پریودم امروز روز اولمم هس دردم دارم زیاد شوهرم دید حالم خوش نیس اعصاب ندارم رف خوابید ترسید طفلی😂

تا بیاد عصبانیتت خوابیده  اتفاقا منم پریودم امروز روز اولمم هس دردم دارم زیاد شوهرم دید حالم خ ...

هوووووووف دلم ميخاد اینقد بزنمش اینقد حرصم میده دلم ميخاد شلوارش در بیارم بکنم تو کلش بزنمش 🥲🥲😭😭🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺

هوووووووف دلم ميخاد اینقد بزنمش اینقد حرصم میده دلم ميخاد شلوارش در بیارم بکنم تو دلش بزنمش 🥲🥲😭😭 ...

ع خیلی اذیت میکنه کات کن باهاش ارزش ندارن والا

ع خیلی اذیت میکنه کات کن باهاش ارزش ندارن والا

نمیزاره نمیزاره الان سه ساله هی میخام کات کنم از در میرم ع پنجره میاد.... ولش کنم میاد دنبالم کلی فش میده داد میزنه.. 🥲🥲💔