2777
2789
منم ترشی و شوری دوست دارم بعد دلستر و اینام خیلی دلم میخاد از اولش سینه درد گرفتم و سینه هام بزرگ ...

چند تا مورد من یادم اومد که سر سه تا دخترم نشترک بود و خیلی خودم بهش معتقدم 

یکی اینکه رشد موهای بدنم از اول بارداریام کم میشد 

دوم اینکه بدنم همیشه داغ بود ولی شکمم سرد بود شاید ربطی نداشته باشه ولی برا من تو سه تا دخترام مشترک بود 

سوم اینکه میل جنسیم کم میشد 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا مورد من یادم اومد که سر سه تا دخترم نشترک بود و خیلی خودم بهش معتقدم  یکی اینکه رشد موه ...

جالبه

اتفاقا این ک شکمت سرد باشه دختره

گرم بشه پسر شنیده بودم

من شکمم گرم بود ولی خودم‌سردم بود 

حالا دیگ توکل ب خدا هرچی بود قدمش ب چشم😄

جالبه اتفاقا این ک شکمت سرد باشه دختره گرم بشه پسر شنیده بودم من شکمم گرم بود ولی خودم‌سردم بود&n ...

اره این‌چندتا مورد برا من تو دخترام مشترک بود 

تمام علائم و ظاهرم و گردیشکمم لاغر میشدم ب پسر میخورد خودم از این سه تا میفهمیدم دخترن

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
جالبه اتفاقا این ک شکمت سرد باشه دختره گرم بشه پسر شنیده بودم من شکمم گرم بود ولی خودم‌سردم بود&n ...

انشالله هر جنسیتی دپس داری همون بشه 

ولی باور کن هیچ فرقی نداره وقتی دنیا بیاد میشه عشق اول زندگیت چه دختر باشه چه پسر 

انشالله هر جنسیتی دپس داری همون بشه  ولی باور کن هیچ فرقی نداره وقتی دنیا بیاد میشه عشق اول زن ...

اره بخدا

همبن ک سالم بود کلیییی خدا رو شکر کردم 

الهی شکر🙏