2777
2789
عنوان

شیرازی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
ونون آصفی توی زرگری هست من پنج سال پیش عمل کردم ۵ میلیون شد الان رو نمیدونم

چند وقته نوبت میده؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند وقته نوبت میده؟

ببین بری تو مطبش سریع بهت نوبت میده اما یکی رو میشناسم دلال دکتره ۲۰۰ میگیره برا دو سه روزه برات نوبت اوکی میکنه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
نمیدونم قشنگم میخوای شماره رو بدم تماس بگیری؟

اره عزیزم ممنون میشم❤️

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
ببین بری تو مطبش سریع بهت نوبت میده اما یکی رو میشناسم دلال دکتره ۲۰۰ میگیره برا دو سه روزه برات نوب ...

چه جالب دلال دکتر😂😂😂😂 چجوری میتونم باهاش در ارتباط باشم؟

۳۶۲۶۶۶۴۴ عصرا جواب میده

مرسی گلم💕

چه جالب دلال دکتر😂😂😂😂 چجوری میتونم باهاش در ارتباط باشم؟

ببین منم بلد نبودم ولی ی آقایی هست زیز مطب دکتر خسرو پناه....دقیقا میشه بعد از بیمارستان فقیهی ساختمان پاسارگاد ی نگهبان اونجا هست همیشه رو پله ها نشسته برو بهش بگو من شماره آقای مهدی لاری رو میخوام برا نوبت دکتر... هر دکتری ک بخوای برات تایم میگیره...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!