2777
2789

فا‌ل که خرافاته 

حس ششم هم انشالله برای سرگرمیه دیگه؟ چون اونم خرافاته

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینده ت اوکی میشه ی ازدواجی میکنی و دقیقا تو شرف ازدواج تو اون زنه ب شوهرت خیانت میکنه و در همین حال ...

تولوووو خدااا واسسسس منم بگو عشقم برمیگرده یا فراموشم کرده 🥺💔؟؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اینده ت اوکی میشه ی ازدواجی میکنی و دقیقا تو شرف ازدواج تو اون زنه ب شوهرت خیانت میکنه و در همین حال ...

شوهرم با اون زنه الان نیست،،اصلا رابطه جدی

نداشتن،،بیشتر در حد پیام وتلفن بود،،شوهرم

هم اصلا نمیخواست طلاق بگیره ،من اصرار کردم

بچه هااااا هرکس می‌ره یو تیوب و به ف ال تا روت اعتقاد دارعععععععع بگه  بهششششششش یه چنل بدم یه چیزیو چک کنه💔☹️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خواهش گلم شما اوکی خانواده هم همینطور ولی رابطتون رو مخفی کنید دوستان حسودی اطرافتونه

چرا بینمون مشکل و دوری افتاد یهو؟ادمای زیادی نمی دونن

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن