2777
2789

میگم الگوم تویی از تو یاد میگیرم

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما اینجا تعدادتون زیاده میگید از این آباژوری که خریدم ب نظرتون یکی دیگه هم بخرم بزارم اوننطرف تخت ؟ یعنی دو طرفش بزارم قشنگ میشه؟ https://www.digikala.com/product/dkp-8824858 توی اینستا دیده بودمش قیمت بم دادن 830 ولی از دیجی خریدم من

گ نخور کوتاه و مختصر و مفید 

اگ اونم بگه من تورو نمیخورم چی؟🤕

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

بگو برو توکوچـ*ه

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
اگ اونم بگه من تورو نمیخورم چی؟🤕

😂😂🤦‍♀️

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
😂😂🤦‍♀️

والا خو بلاخره همیشه باید سنجیده سخن گفت😂

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
والا خو بلاخره همیشه باید سنجیده سخن گفت😂

🤣حق

🤣حق

🤧🤣🤣🤣🤣