2777
2789
عنوان

اِکسم یه دخترو فالو کرده((((:بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 48 پست
اگ دوسش داشتی چرا کات کردی ک الان غصه بخوری  با دختره دوست شو انگار ن انگار ک اکس ت رو میشن ...

خب میگم ک مجبور شدیم😭 باشه اگه تونستم همین کارو میکنم مرسییی❤️

کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اهمیتی داره وقتی که کات کردید؟  به نظرم شما دنبال محبت و توجه روزی هستی

کاش اینو نمیگفتید ما مجبور شدیم کات کنیم البته هر آدمی نیاز داره به توجه اون کسی که دوسش داره💔

خب هنوز دوسش دارم(:

عزیزم اول تکلیفتو با خودت روشن کن بعد 

وقتی پی میده سرد ج میدی بعد همش فالوراشو چک میکنی

بچه بازیه مگ 

اگه میتونی باهاش باشی و دوسش داری بهش نخ بده اگ نه بلاک کن  فراموشش میکنی کم کم

•🦋•   
سمج شو انقد پیام بده تا جواب بده 

نمیده اون سه سالی ک باهم بودیم با صد تا پیج دختر خواستم امتحانش کنم جواب نداد اینستا و واتساپم جواب نمیده کلا نمیدونم از چه دری باید وارد شم😂🤦🏻‍♀️

نمیده اون سه سالی ک باهم بودیم با صد تا پیج دختر خواستم امتحانش کنم جواب نداد اینستا و واتساپم جواب ...

با اون دختره ک فالو کرده طرح دوستی بریز.. فالوش کن برا رد گم کنی چن تا استوریاشو ریپ بزن بعد کم کم صحبتو باهاش شروع کن و از زیر زبونش حرف بکش اما با پیج فیک ک اکست چیزی نفهمه

عزیزم اول تکلیفتو با خودت روشن کن بعد  وقتی پی میده سرد ج میدی بعد همش فالوراشو چک میکنی بچه ...

چکار کنم الان تو بد وضعیتیم کنکور از یه طرف که نمیتونم باز برم باهاش چون کلا ۶ روز دیگه مونده 

باید بزارم بعد کنکور تکلیفمو روشن کنم ولی الان فکرم مشغول این شده که رل زده یا نه(:

با اون دختره ک فالو کرده طرح دوستی بریز.. فالوش کن برا رد گم کنی چن تا استوریاشو ریپ بزن بعد کم کم ص ...

اره این عالیه همین کارو میکنم دمت گرم😂