2777
2789
عنوان

وای دیگه واقعا بردیم از دست این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 28 پست
اگه بچه نداری جداشو خودتو راحت کن مگه ادم چقدر زندس که بخواد اینجوری زندگی کنه

بچه دارم ببین من ی دختر خیلی شادی بودم خیلی محدود نبودم این منو گرفت محدود کرد گیرررر داد از هر پیزی ی چیز درآورد برام حالا ک میبینه جون ندارم حتی بخوام موهامو برم رنگ کنم یکم گیراشو کم  کرده ولی ی فایده باز اومدم اینجا نمیدونه چیکار کنه ک کوفتم شه

خب میری خونه مامانت کمتر زنگ بزن بهش چون زیادی بهش رو دادی اینجوری شده 

خیلی رو داره

بخدا نابود شدم باور نمیکنید میگم قلبا شاد نیستم اصلا هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی فردی شما را آزار میدهد، شما را کوچک میکند و اجازه نمیدهد شما در بهترین حالتی که میتوانید باشید و دائما حال شما را میگیرد، دیگر جایی برای احساساتی بودن نمی‌ماند. احساسات درخور عشق و مهربانی است، درخور کسانیست که اهرم های مثبتی در زندگی شما هستند. احساسات خود را برای کسانی نگه دارید که نسبت به شما با مهربانی و احترام و منزلت رفتار می‌کنند. احساساتتان را خرج کسانی که سعی در تخریب شما دارند و نمی‌خواهند به شما اجازه رشد دهند، نکنید!

👤لیلیان گلاس

📓 آدم های سمی

@Sheerreno

بنظرم بهترین تعریفی که از بالغ شدن خوندم این بود؛ میگفت «کسایی به لحاظ عقلی بالغ شدن که وقتی ازت دلخورن به جای اینکه رفتارشون رو باهات عوض کنن و قهر کنن، قشنگ میان دلیل دلخوریشونو میگن، در موردش حرف میزنن و موضوع رو حل میکنن! چون میدونن ارزش یه رابطه بالاتر از غرور و دلخوری های سطحیه!»

✍ففری

@Aalijnab

چقدر باج میدی  همسرت خودشیفتگی داره

خیلی خیلی خیلی کلا خانوادگی فکر میکنن بهترینن در حالی ک من از نطر تحصیلات و طاهر خیلی خیلی سر ترم اما انقدر زده تو سرم ک تو فلانی از خودم بدم میاد چون اونی نیستم ک بودم اینه خودمو دوست ندارم چون اون منو کوبیده برای خودش ساخته همون مدلی ک میخواد

منم مشکل شما رو دارم کاملا درکت میکنم منو از شهر خودم اورد شهر خودش هر به  ۶/۷ماه میام شهر خودم ...

درکت میکنم با تمام وجودم بخدا پدرم در میاره اینجام میفهمن ناراحت میشن دیگه خانواده ام چون نمیتونم یه لبخند بزنم

برا چی از صبح چندبار زنگ زدی ؟به یه ورت بگیر زنگ نزن پیام نده نزارفک کنه خبریه 

اشتباه کردم قبول دارم 

کلا وقتی رفتارش عوض میشه از ترسم تند تند زنگ میزنم.

ولی خونمون ب هیچ جام حسابش نمیکنم 

چقدددددد مثل منی

رنگش نزن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اگه بچه نداری جداشو خودتو راحت کن مگه ادم چقدر زندس که بخواد اینجوری زندگی کنه

خودت تنهایی فکر کردی یا کسی هم کمکت کرد به این نتیجه رسیدی؟😏

واسه خرید خونه ویلایی و دور از خانواده شوهرم دعا  کنید هر کی دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم 

بااجازه اسی دوستان میشه تاپیک اخر منم نگاه کنید وبگید ایا واقعا من زیادی حساسم یا بنظر شمام یه خبراییه

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
چقدددددد مثل منی رنگش نزن

بخدا نمیدونم چرا مردا فکر میکنن ما زنا از خودمون هیچ چیزی نداریم اونا باید برامون امر و نهی کنن اصلا دلشونونمیخواد خوش باشیم.

از این میسوزم ک من حتی نمی اومدم بهشم‌گفتم میرم باز میخوای جواب ندی و یک کلمه ای حرف بزنی 

امتحانش کن.مرد جماعت زیادی بهش اهمیت بدی دور برمیداره.باید سگ محلشون کرد یه مدت تا به خودشون بیان.

همون سگ محلش میکنم بیشعور انقدر من براش سنگ تموم‌میزارم خجالت نمیکشه از رفتارش