2777
2789

دو هفتس سرم درد میکنه بچه ها قسمت ابرو ها و پیشانی و گاهی اوقات بالای سر و پشت سر... تب هم بالا میارم.. امروز بهترم بچه ها فقط سرمو که بالا و پایین میکنم سنگینه از چیه کسی همچین تجربه ای داشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این بیماری رو داشتم روش سنتی  بخور میدادم خودمو یکم ویکس بکش قسمت شقیقه هات و پیشونیت بعدش  بخور اجر داغ بده یا بخور اویشن بده

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
یعنی چی

میگم نکنه امیکرون بوده چون بعضیا سردرد میشن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

ببین من پدرم سینوزیت داره هر موقع سردرد میگیره یه پماد داره میزنه اونو به نام ریلکس (عکس یه مرده هندی روشه )‌‌‌‌یه قوطه کوچیک استوانه ای شکله ..بوش هم خیلی تنده این رو میزنه بعد دستمال میبنده سرش... خیلی بهتر میشه .باد کولر اصلا نباید به پیشونیت بخونه سرتو باید ببندی...البته ن محکم.

بعد فکر کنم بود کردن دود عنبر نسا را‌   خوب باشه البته قبلش خودت تحقیق کن.....انشالله خدا همه‌ی بیمار هارو شفا بده.....🌙

قبل اینکه سردرد بشم معدم پیچ میداد و قولنج میگرفت

پس احتمالش هست. اگرم بوده دوره ش گذشته دیگه. بهتر میشی. فقط اگر سردردت ادامه داشت برو دکتر

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️