خسته شدم دیگه بریدم خدایا من چقدر سن دارم چقدر غصه بخورم با بچه ی تو شکمم. دیروز کلی کتک خوردم فوش شنیدم سه ماهه باردارم ی روز خوش ندیدم با 17 سال سن کلی بدبختی دارم دیشب خواستم خودمو بکشم راحت شم. بچم هم راحت شه چون میدونم اون بیاد وضعم بدتر میشه ولی ی دفعه خوابم برد تو خواب دیدم چنتا جوجه رو کشتم بعدش نفرین اون جوجه ها باعث شد بچم سقط شه. میگفت مامان چرا گذاشتی بمیرم . از خواب پریدمو این خواب باعث شد منصرف شم. دیدم اون که گناهی نداره. شاید زندگیم خوب شد مستقل شدم . من اگه از خوانواده ی همسر جدا شم زندگیم اروم میشه ولی اینو نه شوهرم میزاره نه خانوادش چون تک پسره. چون ی خانواده ی بی فرهنگن با قلبی سیاه هیچ وقت نمیزارن زندگیم روی خوش ببینه الانم نه راهی واسه طلاق دارم نه مستقل شدن نمیدونم دیگ چی کار کنم. خانواده ی خودمم هم از مشکلاتم خبر ندارن و اگه بدونن هم کاری جز بدتر کردنش نمیکنن من اونا رو میشناسم. حسرت خیلی چیزا رو دارم شاید باورتون نشه حسرت ی روز استراحت کردنو دارم حسرت ی روز کنار شوهرم نشستنو دارم. و خیلی چیزای دیگ شوهرم انگار که اصلا شوهرم نیس اصلا تو خونه پیداش نمیشه همش با رفیقاش. وقتی هم باشه ی کتک میخوذم ازش. خانوادش هم همش دخالت همش فضولی همش کار کشیدن ازم. با ویار شدیدم غذا شون همش حاظره همش زخم زبون زدن شاید خیلی هاتون نتونین درک کنین چی میگم و خیلی چیزا هس که گفتنی نیس ولی ادمو میسوزونه نمیدونم با کی دردو دل کنم دردمو به کی بگم. لطفا اگه میخاین سرزنشم کنین نیاین حالم به اندازه ی کافی بد هست. زندگی که ارزوشو داشتم این زندگی نیس. حالم بده واقعا خیلی اذیت میشم😢
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همسن منی و هم شرایط من ولی تفاوت اینکه شوهر من ب فکر مستقل شدنه مشکل مالی داریم و اینکه با این شرایط چرا قبول کردی بچه بیاری مگه زود ازدواج کردن درس عبرت نشد من دارم درس میخونم امسال دیپلم میگیرم میخام برم دانشگاه کار اشتباهی کردی با این وضعیتتت
اسی جان باید مدیریت کنی، منم با خونواده شوهرم زندگی میکنم ولی هفته ای یا ده روز یکبار میرم خونشون، این مشکلاتت به یکباره حل نمیشن فقط به مرور زمان میتونی کمترشون کنی
هیچ وقتت نمیشه طلاق بگیرم چون ازدواجم ازدواج فاملیه و طلاق من باعث طلاق دو خانواده ی دیگه و بهم ریخت ...
ب درک.بهتر ایطور میفهمن چ خاتواده مزخرفی ان.ی مدت قهر کن تا شاید فرجی شد.
نزار بسوزی بخاطر حرف و دوستی دیگران
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
ای جانم قشنگ من توکل به خدا کن قرآن بخون آروم شی گلم
خدا بزرگه درست میشه عزیزم
هیچوقت نا امید نباش تو قشنگ ترین و خوشبخت نیرن دختر دنیایی💜💜
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم