2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم خودمو بچمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 124 پست

قابلیت پر بازدیدی داره تسبیحم بیارم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسن منی و هم شرایط من ولی تفاوت اینکه شوهر من ب فکر مستقل شدنه مشکل مالی داریم  و اینکه با این شرایط چرا قبول کردی بچه بیاری مگه زود ازدواج کردن درس عبرت نشد من دارم درس میخونم امسال دیپلم میگیرم میخام برم دانشگاه کار اشتباهی  کردی با این وضعیتتت

اسی جان باید مدیریت کنی، منم با خونواده شوهرم زندگی میکنم ولی هفته ای یا ده روز یکبار میرم خونشون، این مشکلاتت به یکباره حل نمیشن فقط به مرور زمان میتونی کمترشون کنی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
هیچ وقتت نمیشه طلاق بگیرم چون ازدواجم ازدواج فاملیه و طلاق من باعث طلاق دو خانواده ی دیگه و بهم ریخت ...

ب درک.بهتر ایطور میفهمن چ خاتواده مزخرفی ان.ی مدت قهر کن تا شاید فرجی شد.

نزار بسوزی بخاطر حرف و دوستی دیگران

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

ای جانم قشنگ من توکل به خدا کن قرآن بخون آروم شی گلم 

خدا بزرگه درست میشه عزیزم 

هیچوقت نا امید نباش تو قشنگ ترین و خوشبخت نیرن دختر دنیایی💜💜

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم