2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست
یکم از علائم بارداریت بگو لطفا  منم مدت هاست اقدامم ایشالله دست راستت روی سر من    

من یک هفته قبل پریود لک قهوه ای دیدم و کمرم و دلم درد میکردن الانم پهلوی چپم درد میکنه همش

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

خیلی ممنونم عزیزم ولی هاله ها خیلی کمرنگن حتی اگه کمرنگ باشه هم نشون دهنده ی بارداریه؟

اره گلم الان کمرنگه چون هنوز بتا به اندازه کافی تو ادرارت بالا نرفته 

فردا بزنی پررنگ تر میشه 

من دانشجو مامایی هستم از این موارد زیاد دیدم 

مبارکه ایشالله به سلامتی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوماه اقدام بودم دو روز دیگه پریودمه

روز موعدت بزن انشالله پررنگ تر میشه و مطمئن میشی 💞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
وای یه هفته مونده به پریود منم دوروز لکه صورتی و قهوه ای دیدم و دیگه ندیدم ولیگفتم یه بیبی چک بزنم ش ...

فکر کنم یک هفته قبل پریود خیلی زود باشه من دو روز بل موعد زدم کمرنگ شده عزیزم 

اره گلم الان کمرنگه چون هنوز بتا به اندازه کافی تو ادرارت بالا نرفته  فردا بزنی پررنگ تر میشه& ...

دانشجو مامایی میشه ببینید این لکی ک من دیدم یک هفته قبل پریودم مربوط ب لانه گزینی یانه 

پسفردا موعدمه ولی من عجله کردم😁

مبارکت باشه عزیزم ، انشالله به خوشی بغل بگیری 💞💞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره گلم الان کمرنگه چون هنوز بتا به اندازه کافی تو ادرارت بالا نرفته  فردا بزنی پررنگ تر میشه& ...

دانشجو مامایی هستین خیلیم عالی میشه ببینید این لکی ک من دیدم یک هفته قبل پریودم مربوط ب لانه گزینی یانه 

وای چقدر خوش سعادتم‌ که پست شما رو دیدم ، تو رو خدا سوال منو لطف میکنی جواب بدین 

مبارکت باشه عزیزم ، انشالله به خوشی بغل بگیری 💞💞

انشالله عزیزم همچنین برا شما اگر منتظرین🌹🌹🌹🌹

عزیز من پنج روز قبل از موعد توی ترشحاتم کمی خون دیدم ، در حد دو قطره ، دل درد پریود هم داشتم ، بنظرت برای لانه گزینی بوده و من باردارم ؟😍😍😍

این ماه آمپول های سینال و گونال و بعد هم روز چهارده سیکلم آمپول آزاد سازی زدم ، 

و سیکلم ۲۶, روزست، فردا موعدمه ، ولی بخاطر آمپول آزاد سازی باید تا ۱۴, روز بعداز امپول صبر کنم که میشه دو روز بعد از موعدم ، 

بنظرت باردارم 

انشالله عزیزم همچنین برا شما اگر منتظرین🌹🌹🌹🌹

مرسب عزیزم ، بله 🤗 مرسی که دعام کردی ، نمی‌خواستم حال خوشت رو با التماس دعا خراب کنم ، ممنون که خودت دعام کردی 🥺😍

عزیز من پنج روز قبل از موعد توی ترشحاتم کمی خون دیدم ، در حد دو قطره ، دل درد پریود هم داشتم ، بنظرت ...

مبارکه گلم بارداری 

از همون روز که لک دیدی تاریخ بردار ۷روز بعدش بتا وارد خونت میشه و میتونی آزمایش بدی   

مرسب عزیزم ، بله 🤗 مرسی که دعام کردی ، نمی‌خواستم حال خوشت رو با التماس دعا خراب کنم ، ممنون که خود ...

انشالله دامن هممون سبز بشه❤️😍

2824
2823
2791
2779
2792