2777
2789
عنوان

قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 22 پست
قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی ...

سپاس بی کران بابت راهنماییتون. فرشامو امروز قالیشویی زعفرانیه آورد خیلی خوب شده مرسی که همچین قالیشویی خوبی رو بهم معرفی کردید♥️♥️♥️

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه  قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه  قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

قالیشویی شهاب خدمات مبل شویی داره من مبلامو اومدن شستن هم قیمت عالی داشتو کیفیت کارشون بالا بود
من از سمت سایتشون ثبت آدرس کردم بهم 10 درصدم تخفیف داد
ولی شمارش 1542 بود

دوستان من اکثر قالیشویی ها رو امتحان کردم ولی به جرات میتونم بگم بهترین قالیشویی قالیشویی زعفرانیه هس 

فرشا رو واقعا تمییییز میشورن و بسته بندی مرتب و منظم و برخورد پرسنل عالیه و سر وقت هم تحویل میدن 

خلاصه اگه دنبال قالیشویی خیلی خوب هستید 

قالیشویی زعفرانیه رو از دست ندید اینم شمارش میزارم کسی خواس ۲۲۶۰۵۰۳۷ 👍👍

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون۲۲۹۷۷۰۳۰

سلام امسالم فرشامو دادم قالیشویی زعفرانیه عاااااااااااااالی بود مثل همیشه .

این سری دستبافت دادم خیلی تمیز و مرتب شستشو دادن .و اینکه چرم پشت فرشام و ریشه هاش خراب بود برام عوض کردن فابریک مثل روز اولی که خریدم نو شدن.

تمام لکه ها رو برام لکه برداری کردن .خدا خیرشون بده .

2790
2778
2791
2779
2792