2777
2789
با وجود فضای مجازی و ارتباط ۲۴ ساعته با اینترنت نیازی نیس کسی این چیزارو یادآوری کنه 

نگن از فضولی میمیره 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم این تاپیکو بزنم میاد میگه غسل نداره. برا آدم گشت ارشادی و فضول چه فرقی میکنه طرف کی باشه. چرا ...

خب نظرخواهی توی فضای عمومیه دیگه!

باید ظرفیت نظرات متفاوت و بعضا متضاد رو داشته باشی.

دلیل نمیشه چون مذهبیه دیدگاهش ، تعصبی عمل کنی.

میتونی قبول نکنی اما باید احترام بذاری.

من با استارتر بودم شماها چرا خودتونو اذیت میکنین    

شما مذهبیام خودتونو اذیت نکنین تا یه تاپیک کاشت میشه فوری بحث غسل و نماز میکشین یاد بگیرین سرتون زندگی خودتون باشه 

ناخن کاشتن اشکال شرعی داره غسل و وضو با ناخن کاشت باطله  حالا شما بیا به من مجازی توهین کن&nbs ...

ولی تو اول باید سوال کنی مسلمونی یانه؟ نه اینکه با چوب نهی از منکر طرفو بزنی

شما مذهبیام خودتونو اذیت نکنین تا یه تاپیک کاشت میشه فوری بحث غسل و نماز میکشین یاد بگیرین سرتون زند ...

نظرخواهی عمومیه

کاش ظرفیت نظر متفاوت با خودتون رو داشته باشید.

مشکل داری قبول نکن ولی اجازه بی احترامی نداری!

کاش بجای فاز روشن فکر برداشتن یکم ظرفیتتون رو بالا ببرین!!!

نظرخواهی عمومیه کاش ظرفیت نظر متفاوت با خودتون رو داشته باشید. مشکل داری قبول نکن ولی اجازه بی احت ...

نه من ادعای روشنفکری ندارم بهتره هرکسی سرش زندگی خودش باشه بیچاره پرسید قشنگه یا نه فوری بحث غسل و پیش کشیدین یعنی چی اخه ادم از دست شماها اصلا تو این مملکت آسایش نداره 

ناخن کاشتن اشکال شرعی داره غسل و وضو با ناخن کاشت باطله  حالا شما بیا به من مجازی توهین کن&nbs ...

من از طرف خانواده مادری کمی مذهبی و کل خانواده ما ریم یه دور حج و اینا رفتن اما خودم آزادم که چطور میخوام زندگی کنم گلم

برای همین نماز نمیخونم

البته نمی تونم چون هر بار نمی دونم چه حکمتی بوده تا شروع کردم بخونم یه مریضی گرفتم تا دم مرگم رفتم

نمیدونم چرا

Asal
نه من ادعای روشنفکری ندارم بهتره هرکسی سرش زندگی خودش باشه بیچاره پرسید قشنگه یا نه فوری بحث غسل و پ ...

😂😂😂 دلت از جای دیگه پره؟

خب اگه مقید نباشه میگه من مقید نیستم تموم شد!

پیام منو ببین

گفتم زیباست ، به غسل مقیدی؟! گفت بله.

چه مشکلیه؟

دلت از جای دیگه پره گلم.

😂😂😂 دلت از جای دیگه پره؟ خب اگه مقید نباشه میگه من مقید نیستم تموم شد! پیام منو ببین گفتم زیبا ...

دلم از جای دیگه پر نیست واقعا هروقت تاپیک کاشت ناخن رفتم بحث غسل بود میتونین اینجور تاپیکها نیاین 

بازم خداشکر نینی سایت هست امر به معروفتون اینجاست بیرون کمتر شده🤣🤣