2777
2789

سر اذیتایی که شدم دچار وسواس و افسردگی شدم . از یه طرف قطع رابطه ای که اونا ایجاد کردن که علاوه بر خودشون با کل فامیل قطع رابطه شدیم و از به طرف تنهاییا و مشکلات خود خانوادم منو مریض کرد . ۷ ساله ازدواج کردم هنوز بچه دار نشدم و این موضوع باعث خوشحالیشونم شده 😪 باید وزن کم کنم اراده ندارم . خونم نامرتبه چون حالم خوب نیست . زندگیم از دستم در رفته و هیچی سرجای خودش نیست . از طرفی قرص افسردگی و وسواس میخورم و کسلم ‌. نمیدونم چکار کنم از این وضعیت در بیاییم 😭

به ذره به فکر حال شوهرت باش خواهش میکنم...

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭

واقعا گفتم عزیزم... تو اگه به فکر خوشحالی اون باشی خودتم حالت خوب میشه .. چون زن و شوهر از هم تاثیر میگیرن

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
واقعا گفتم عزیزم... تو اگه به فکر خوشحالی اون باشی خودتم حالت خوب میشه .. چون زن و شوهر از هم تاثیر ...

خیلی دوسش دارم ولی به خاطر مریضیام نمیتونم واسش زندگیمو جم کنم خودمو خوب کنم 😭

خیلی دوسش دارم ولی به خاطر مریضیام نمیتونم واسش زندگیمو جم کنم خودمو خوب کنم 😭

ازش بخواه کمکت کنه گلم ، به این فکر کن روزای جوونیتون و داری اینجوری میگذرونی دیگه هم برنمیگردن..

همینکه شوهرت باهاته خیلی خوبه عزیزم فیلم های انگیزیشی ببین پادکست گوش بده تمام تلاشت رو بکن تا از این حال بیای بیرون با این کارات داری باعث میشی که دشمنات خوشحال باشن یه یاعلی بگو و بلند شو به این فکر کن که تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی ؟ 

مشکل من الان اضافه وزنمه ‌‌. خونه نامرتبمه😭

اگه واقعا دوست داری که وزنت کم بشه برو باشگاه و رژیم غذایی بگیر  برای اینکه نصف راه ول نکنی و خسته نشی ویدیو های ورزشی ببین و هدفت برات مهم باشه و اینو یادت باشه برای رسیدن به هر چیزی باید کلی تلاش کرد اخرش نتیجه میده قطعا نصفه ول نکن 

اگه هم پول باشگاه رو نداری با این برنامه های ورزشی توی خونه ورزش کن