2821
2789
عنوان

من برگشتم🤍🦋🌱🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 81 پست
کیستی؟ معصومه  خوش اومدی

سلامت باشی🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای خدایا چرا ما اینجوری شدیمممم🤐🤐🤐🤐🤐 خدا رحم کنه ایشالله که جیزی نیست واست دعا میخونم😭🥺🥺🥺

ممنون مهربون🥺🫂 ولی گفت احتمالا تنبلی تخمدان باشه 

کاش اونم نباشه 

کیستی چیزی باشه دفع شه بره 

معصومه مو توی سرم نمونده 

پوست به اون صافیم به روزی افتاده ک تو آینه نمیتونم خودمو نگاه کنم 

دارم کچل میشم😞

خوش برگشتی😍😁💖

فدات❣️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ممنون مهربون🥺🫂 ولی گفت احتمالا تنبلی تخمدان باشه  کاش اونم نباشه  کیستی چیزی باشه دفع ...

وای خیلی بدهههه ایشالله تنبلی نباشههه🥺🥺🥺🥺

اخ الهی

چکاپ کلی دادی؟ من ویتامین دیم خیلی کمه در حد فقر

روزی یدونه دارم میخورم💔🤦🏻‍♀️

الهی عزیزم ایشالله درست میشه همه مون ی دوره ای درگیر ریزش و اینا هستیم

وای خیلی بدهههه ایشالله تنبلی نباشههه🥺🥺🥺🥺 اخ الهی چکاپ کلی دادی؟ من ویتامین دیم خیلی کمه در حد ...

قراره هفته بعد برم 

نمیدونی چقدر افسرده شدم و حالم بده😞انگار دنیا رو سرم خراب شده 

از دست دادن موهام و اصلا نمیتونم باور کنم