2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 31 پست
کلا واگیر داره عزیزمم رعایت کن میری دسشویی با دستکش برو بعدم خودتو خوب خشک کن کرم زیاد هس مثلا کرم ...

دوست دارم بدونم علت این زگیل ها چیه

چون از وقتی که بادمه یه بزرگش تو ابروم بوده از بچگی

پس همش هم به رابطه ربط نداره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اول برو دکتر برات ازمایش بنویسه مشخص شه زگیلات بخاطر اچ پی ویه یا یه مشکل پوستی سادست.  زگیل م ...

اوکی من از بچگی ی دونه تو ابروم داشتم الان ی چیزای ریز کف دستم و روی دستم در اومده

آزمایش رو همه جا میگیرن؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم بدونم علت این زگیل ها چیه چون از وقتی که بادمه یه بزرگش تو ابروم بوده از بچگی پس همش هم ...

اینا برمیگرده ب سیستم ایمنی بدن 

اگ سیستم ایمنی بدن پایین باشه اینا میزنه بیرون ی آزمایش بده بگو دکتر برات بنویسه

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
اوکی من از بچگی ی دونه تو ابروم داشتم الان ی چیزای ریز کف دستم و روی دستم در اومده آزمایش رو همه جا ...

برو دکتر عمومی نشون بده برات مینویسه عزیزم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اسی ی پاپ اسمیر حتما بده 

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
برو دکتر عمومی نشون بده برات مینویسه عزیزم

باشه عزیزم مرسی از راهنمایبت

اینا برمیگرده ب سیستم ایمنی بدن  اگ سیستم ایمنی بدن پایین باشه اینا میزنه بیرون ی آزمایش بده ب ...

اوکی مرسی از راهنماییت

اوکی مرسی از راهنماییت

🌹

بچه ها هرکی ویروس اچ پی وی میگیره یعنی همسرش بایکی دیگه بوده؟یعنی تنها راه انتقالش همینه؟

معمولا راه انتقالش مقاربته.حتی بدون دخول.

فقط زگیل پلانتار که کف پا میزنه از راه پا وارد میشه مثل استخر و ...

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بچه ها هرکی ویروس اچ پی وی میگیره یعنی همسرش بایکی دیگه بوده؟یعنی تنها راه انتقالش همینه؟

نه اگه کسی این بیماری رو داسته باشه و به بیضش دست زده باشه و با یه مرد دیگه دست بده احتمال اینکه اون‌مرد الوده بشه هست

خانوما این زگیل هایی که رو دست و پا در میاد با زگیل تناسلی یکیه؟ چون دکتر گفته موقع شستن دستگاه تنا ...

تا اونجایی که من میدونم و اینکه چون خودم این مشکل داشتم زگیل تناسلی روی آلت مردانه و دستگاه تناسلی زنان با زگیل دست و پا فرق داره
باز این مقاله رو از دکتر فاطمه فیروزی مطالعه کن خیلی جزئیات مفیدی درباره این بیماری داره
https://dr-fatemehfirouzi.com/درمان-زگیل-تناسلی-در-کرج/

دوست دارم بدونم علت این زگیل ها چیهچون از وقتی که بادمه یه بزرگش تو ابروم بوده از بچگیپس همش هم به ر ...

سلام عزیزم منم چندساله روی دست و پا و شکمم زگیل دارم، شما رفتی دکتر؟؟؟ یعنی اینا زگیل تناسلی میشن؟؟؟؟؟

سلام عزیزم منم چندساله روی دست و پا و شکمم زگیل دارم، شما رفتی دکتر؟؟؟ یعنی اینا زگیل تناسلی میشن؟؟؟ ...

سلام عزیزم

نه این زگیلا با زگیل تناسلی فرق دارن

من دکتر رفتم دارو داد که بسوزونمش مقدار زیادیشم رفت ولی ترسیدم گود بشه ی مقدار کمش الان هست

بعضی وقتا اینقدر مشخصه ولی بعضی وقتا انگار اصلا نیستش