2777
2789
بستگی به‌ خودت داره ببین لازمت میشه یا نه من نه کریر گرفتم نه کالسکه چون میدونم لازمم نمیشه 

من کمر درد شدید دارم کالسکه واجبه اما کریر رو نمیدونم 

مامانم برای خواهر کوچیکم گرفت اصلا واینمیساد برای همین میگه خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمر درد شدید دارم کالسکه واجبه اما کریر رو نمیدونم  مامانم برای خواهر کوچیکم گرفت اصلا واین ...

تا نوزاد هست معمولا میمونه توش،همون شش ماه اول معمولا،بعد براش کوچیک میشه،برای پسر من که سر چهار ماه کوچیک شد،ولی خب حتما حتما سعی کن کریر سبک بگیری وگرنه حملش برای خودتم سخت میشه

تا نوزاد هست معمولا میمونه توش،همون شش ماه اول معمولا،بعد براش کوچیک میشه،برای پسر من که سر چهار ماه ...

هرچی ام باشه بچه رو که داخلش میزاری سنگین میشه باز واقعا حملش سخته

کریر رو جدا باید بخری،من از خیابون بهار خریدم ،همون مغازه دار یه کریر برام آورد هم رنگش هم مدلش باها ...

بعدا که کریر رو برمیداری بچه اذیت نمیشه 

نشیمنش خوبه ینی؟

هرچی ام باشه بچه رو که داخلش میزاری سنگین میشه باز واقعا حملش سخته

ببین من کریر دیدم مارکدار هم بود، در حالت خالی سه کیلو و خرده ای بود،خب بچه هم حالا بگیر پنج کیلو،رو هم میشد نزدیک نه کیلو،ولی کریر باشه یک کیلو و نیم خو با بچه میشه مثلا شش کیلو و نیم

ببین من کریر دیدم مارکدار هم بود، در حالت خالی سه کیلو و خرده ای بود،خب بچه هم حالا بگیر پنج کیلو،رو ...

اره اینم هست اما واقعا جابه جایی بچه با کریر خیلی مشکله 

بعدا که کریر رو برمیداری بچه اذیت نمیشه  نشیمنش خوبه ینی؟

خوب بود ،بچم راحت خوابید توش با اونکه پنج ماهه هم بود،بعد دیگه از هفت ماهگی توش می‌نشست راحت.من بچم خیلی از بستن کمربند بدش میاد،دوست نداشت کمربند کریر رو ببندیم حتی از همون یک روزگی،اما کمربند این کالسکه رو راحت می‌داشت ببندیم واسش

هیچ وقت بچه رو جلو نمیگذاشتم تا بزرگ بشه همیشه عقب بود تا خیلی کوچیک بود خودم کنارش عقب می نشستم بع ...

آهان مرسی عزیزم 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺