2777
2789

خانوما من ده ساله ازدواج کردم تو این ده سال خیلی بین منو جاریم فرق میزارن فقط بخاطر اینکه برادرشوهرم خیلی لز جاریم حمایت میکنه همش میخان جاریم و لچه هاش از هر لحاظ نسبت بما خوب باشن شده باشه جونشونم تو این راه میدن که جاریم خوب باشه دقیقا برعکس شوهر من با من دعوا میکنن شوهرمو یجوری طرف خودشون میکشونن شوهرم اصلا به حرفم گوش نمیده تا یه بحثی پیش میاد زود باشوهرم دوست میشن که منو عذاب بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرایه خوبم من ندیرم یبار پدرشوهرم واسه ما میوه بخره تو این ده سال ولی هر موقع میرن خونه برادرشوهرم کیلو کیلو میخرن مادرشوهرم به بچه هاش پول میده ولی به بجه من نمیدن با اینکه وضعه اونا از ما خوبتره

نمیخوام نا امیدت کنم ، ولی خیلی صفات تو وجوده آدمهه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هر کاری کنی میگه خانوادم🥴🥴🥴🥴

اره دقیقا بابا میگم مرد حسابی تو هیچی ازت حمایت نمیکنن میبینی جونسونم تو این راه میدن که کم بیاری اصلا ازش حمایت نمیکنن که مبادا پیشرفت کنیم 

چرادلخوری چه اهمیتی داره؟؟ خانواده همسرمنم فرق میزارن اماهیچ اهمیتی نداره مهم نیست برامون  هرکی اش خوردظرف اشومیشوره وقتی الان اوناعزیزن فرداروزیم ازهموناکمک بخواد من نه اش میخوام نه ظرفشومیشورم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖