2777
2789
۳سال پیش دیدیم همو (همکلاسیمه) ولی خب کرونا اومد و تعطیل شدیم دوباره تا الان که حضوری شده

بنظرم ك بهت علاقه داره يه كاري كن تو چشش بياي بياد پيشنهاد بده

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگر علاقه داره دیگه چرا بخوام تو چشمش بیام  مگه تو چشمش نیومدم که علاقه مند شده؟

خب بستگي داره چقد بخواد علاقه داشته باشه بعضيا اين مدلين ك بايد خيلي مخشونو بزني البته بازم ب سطح پسر بر ميگرده يه عده هم خيلي مغرورن بايد خيلي وابسته شن ك بيان جلو حرف شمام درسته

خب بستگي داره چقد بخواد علاقه داشته باشه بعضيا اين مدلين ك بايد خيلي مخشونو بزني البته بازم ب سطح پس ...

اصلاً گیج شدم

خستم کرده اولین کسیه که ذهنم درگیرش شده و الان سه ساله از تو ذهنم درنمیاد

میدونی متوجهم نگاه میکنه یا خیلی اوقات سعی داره تو جمعی که من وایسادم بیاد و حرفی بزنه

ولی خب همش میگم شاید چون من ازش فاصله میگیرم ذهنش درگیر شده و فقط میخواد با منم راحت باشه مثل بقیه همین و علاقه ای چیزی نباشه

اصلاً گیج شدم خستم کرده اولین کسیه که ذهنم درگیرش شده و الان سه ساله از تو ذهنم درنمیاد میدونی متو ...

خب عزيزم ميگي تازه كلاسا حضوري شده يكم مهلت بده اگه نيومد ك كلا بي خيالش شو 

نه فك نميكنم بيشتر دنبال تجربه هاي جديده تو يه كافي شاپ اومد تو ذهنم ك داره ب همه نگاه ميكنه 

عزیزم شوهر  من محمد با خانمی ب نام زهرا رابطه داره؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نه اين فقط فكر منفيه تو سر خودته

لطفا بگو اسمش چیه؟

حسش به من چیه؟

ازدواج میکنیم؟

هدفم اینه که تو آینده نه چندان دور یه متخصص زنان و زایمان بشم.                                                              میشه واسه رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستی❤
لطفا بگو اسمش چیه؟ حسش به من چیه؟ ازدواج میکنیم؟

عزيزم ديگه در اين حد نميدونم ك اسمش چيه ولي حسه مثبتي بهت داره و ازدواجم ب نظرم زمانش يه چن وقت ديگس ب زودي نيس