2777
2789
نه اصلا منظورم مالی نبود.خیر برسون مثلاً کسی گفت دعام کن دعاش کن.کسی ناراحت بود مرهم باش.کسی مریض بو ...

مرسی مرسی خداخیرت بده

منو دعاکن خاهشن دعاکن زود و راحت باعشقم ازدواج کنم

ممنون

فقط مالی؟ بخدا خیلی دوس دارم هررکاری کنم برا کمک ب بقیه اما کاری ب ذهنم نمیرسه

ببین من مادر شوهرم میاد هر کاری میکنم بهش خوش بگذره میگم بذار خونه پسرش خوش باشه با اینکه اون خیلی سرده ولی من با خدا معامله میکنم.مثلا بچه خواهرمو نگه میدارم گاهی درسشو بخونه از این کارا حتما نباید مالی باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این چله غیبت اینا نکردی؟بانامحرم حرف نزدی؟من خودم این گناهارو میکنم میخام ببینم ینی باوجود گناه ا ...

ببین بهتره برای رسیدن به حاجت کلا از گناه دوری کنی خود دوری از گناه برکاتی وارد زندگیت می‌کنه که باور کردنی نیست کلا نمیشه که آدم دعا کنه ولی حرف خدا رو گوش نده .

من حدیث کسا رو ۲۰روزی هست میخونم حاجتم رو نگرفتم ولی برکات عجیب تو خونم اومد پسرم بچه خوبی هست ولی خوب بالاخره یک سری اشتباهات داشت یهو اومد گفت می‌خوام خیلی پسر خوبی بشم دوست دارم گناه نکنم اینستا رو پاک کرد گفت کمکم کن یه روتین روزانه برای کارهام داشته باشم تو گوشی دیگه زیاد  نرم .

گفت مامان قبلاً همش شیطان گولم میزد ولی چند روزه انگار صدای خدا رو می‌شنوم باهام حرف میزنم .

گفت نمیدونم چی شده راحت می‌خوابم انگار خونه یه آرامش خاصی داره .

گفتمش من دارم حدیث کسا میخونم حدیث کسا باعث میشه شیاطین از خونه برن بیرون و خونه محل رفت و آمد فرشته ها میشه بخاطر اینه .