درددل۲ مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 عنوان لطفا کمک | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست باردارم ترشحات بی رنگ از سینم میاد انگار یه حالت چربم داره وقتی پاک میکنم شوهرم میگه چرکه درسته یا غلط؟! (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹 1401/04/02 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghemehdi عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1916 سلام،کاملا طبیعیه داری آماده میشی برای شیردهی منم همینطور بودم نگران نباش
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 سلام،کاملا طبیعیه داری آماده میشی برای شیردهی منم همینطور بودم نگران نباش سلام عزیزم مرسی ♥️🌹 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
ستفنگدار عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 10423 مرسی گفتی عزیزم خواهش میکنم گلم . من و خواهرم همزمان باردار بودیم . اون فکر کنم ماه پنجم و اینا سینه اش ترشح داشت . من نه .. بعد زایمان شیر اون آی تپل میکرد بچه اش رو 🤗 شیر من مث آب بود 😄
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 خواهش میکنم گلم . من و خواهرم همزمان باردار بودیم . اون فکر کنم ماه پنجم و اینا سینه اش ترشح داشت . ... خخخ اگه اینجوری باشه که خوبه🥰خدا بچه هاتون حفظ کنه♥️🌹 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2567 خواهش میکنم گلم . من و خواهرم همزمان باردار بودیم . اون فکر کنم ماه پنجم و اینا سینه اش ترشح داشت . ... فجیع هم بزرگ شده فک کنم پیشتازانه دارم پیش میرم انقدر زود😅 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
ستفنگدار عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 10423 فجیع هم بزرگ شده فک کنم پیشتازانه دارم پیش میرم انقدر زود😅 😄😄😄
رزسفــــید۱۳۶۰ عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1407 خوب شد گفتی مرسی لطف بزرگی کردی♥️🌹 خواهش میکنم گلم،من برای هرسه بچم همینجوری بود،اصلابخودت استرس نده،وازتوی ماه پنجم روی یه دونه سیب سوره حضرت یوسف روبخونیدوسیب رومیل کنیدبانیت زیبایی سیرت وصورت بچتون،من بچه هام بیست وهفده وهشت ساله ان،قربون خدابرم دقیقاخداوندهم سیرتشون وهم صورتشون روزیباکرده.