2777
2789
عنوان

موضوع جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 31 پست
عاشقشون نیستم اما مشکلیم باهاشون ندارم با دوتاشونم خوبم اما اون دوتا حسابی باهم رقابت دارن و کل میند ...

چقد خوب و عاقلانه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوتا دارم...کوچیکه رو واقعا دوسش دارم از ته دلم...خیلی دختر خوب و خوش قلبیه....بزرگه رو هم دوست دارم اما چون با کوچیکه اختلاف سنی کمتری دارم راحتترم باهاش...بزرگع ازم ده سال بزرگتره...کوچیکه ازم سه سال بزرگتره..چون شوهرش از شوهرم کوچیکتره بهش میگم جاری کوچیکه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
همه جاری ها خرده شیشه دارن   من فکر میکردم ماها باهم خیلی خوبیم و کاری به هم نداریم چون سن هامو ...

اره عزیزم میدونم خودمم دوتاشو دارم هم خوبشو دارم هم بدشو

افرین معلومه زن با سیاستی هستی

تاحدودی اره،بیشتر همسرمه ک هوامو داره و خصلتارو بهم میگه ک بدونم با کی چ جور باشم الان خواهر شوهرام و مادرشوهرم مثل پروانه دورم میچرخن هرچی میگیرن اول برا من بعد برا خودشون میگیرن عاشقشونم اما مرزهارو هم رعایت میکنم ک مشکلی پیش نیاد،خلاصه برخلاف ی سریا خانواده همسرمو خیلی دوس دارم وخوبیم باهم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی